Acht bewoners gaan niet op Cees stemmen ~ Utopia Gekte

10/03/2015

Acht bewoners gaan niet op Cees stemmen

Gabriëlle doet niet aan dealtjes

Ook Gabriëlle en Cees praten eind deze middag even met elkaar bij over de komende stemming. Gabriëlle laat weten dat ze niet aan dealtjes doet, ze houd de eer aan zichzelf. ''Als jij niet op mij stemt stem ik niet op jou. Nu gaan ze met zijn vieren praten'', laat Cees weten, doelend op Gina, Mark, Rob en Stefanie. Gabriëlle heeft besloten ook niet meer te vertellen op wie ze gaat stemmen, zo voorkomt ze dat mensen haar mee trekken in een spel. ''Dat is het beste, je kan beter zwijgen'', laat Cees weten. ''En Ivan zegt ook niks''. Cees is bang dat Ivan op hem gaat stemmen. Hij heeft zelfs het gevoel dat Ivan hem ontloopt. Cees wil het rechtstreeks gaan vragen, misschien heeft hij het wel mis. Cees is ook niet bang, als hij moet gaan gaat hij. Het heeft volgens hem geen zin om tussen mensen te zitten die je uitkotsen. 

''Als mensen telkens denken daar heb je die oude lul dan ga ik weg. Dan ga ik naar mensen die van me houden''. Volgens Gabriëlle komt het ook wel goed. Als Gabriëlle naar haar gevoel luistert denkt ze dat Cees nergens naar toe gaat, al denkt ze wel dat hij op de bank komt. Cees zegt het niet te hoeven weten, het maakt namelijk geen verschil. Maar eigenlijk is het wel leuk om te weten. Van Bas, Benjamin, Rob, Stefanie, Gabriëlle, Bjorn, Wim en Rowena weet Cees dat ze niet op hem gaan stemmen. Dat hebben ze tenminste gezegd. ''Je hebt iedereen gevraagd of niet?'', vraagt Gabriëlle. ''Ja'', laat Cees weten. Volgens Gabriëlle zijn er dus toch mensen die het fijn vinden dat Cees er is. Ondanks een meningsverschil of een irritatie puntje. ''We zien het dinsdag wel'', sluit ze het gesprek af.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.