Zondert Rowena zich nu al af? ~ Utopia Gekte

9/16/2015

Zondert Rowena zich nu al af?

Saaie streams

Vandaag zijn er weinig blogs verschenen, en de reden daarvan is dat er ook gewoon niet veel meer gebeurd is in Utopia waar we nog niet over geschreven hadden. De hele dag zijn de bewoners bezig geweest met het inpakken van tasjes voor de vluchtelingen. Zelfs 's avonds laat zijn ze daar nog mee bezig. Tussen het inpakken door zijn er ook nog een aantal mensen van buitenaf langs geweest om rugzakjes en spullen te brengen. Erg fijn want dan kunnen er nog meer kinderen geholpen worden. Naast het tasjes inpakken gebeuren er voornamelijk kleine dingen vandaag. Zo zien we Naomi, Wim en Gabriëlle op het bed van Naomi relaxen en kletsen. Als ze daar weer klaar mee zijn besluit Wim om samen met Bas te gaan darten. En besluit Naomi mee te gaan helpen bij het inpakken van de tasjes. Ook Rolf, Nicole, Ivan en Rowena zijn daar om kwart voor tien nog druk mee bezig.

Eerder deze avond hadden Naomi, Rowena en Gabriëlle ook nog een gesprekje in de slaapkamer. Rowena ziet het namelijk wel zitten om nieuwe merchandise te maken. Ze zou graag haar eigen petten willen maken.  ''Kijk hoeveel petjes ik draag''.  Maar volgens Naomi gaat dat zo makkelijk niet in Utopia. ''Een petje vraagt ook om een investering''. Naomi legt Rowena uit dat ze zich eerst moet bewijzen aan de groep, met bijvoorbeeld een gratis dienst. Volgens Naomi heeft ze nu het vertrouwen van de groep nog niet. Maar Rowena wil gewoon ''doekoe'' maken en niet maar een beetje zitten nietsnutten. Gabriëlle is het met Naomi eens. Rowena moet zich eerst bewijzen, en ''doekoe maken is niet zo makkelijk als je denkt hier''. Volgens de meiden kan Rowena het wel voorleggen, maar dan moet ze wel met een ''killer plan'' komen. Rowena wil het morgen al voor gaan leggen in het centraal. Ze is van mening dat ze een kans moet krijgen.

Terug naar later deze avond. Om half elf zien we Rowena buiten in stilte op de schommelbank zitten. Als Bas aan komt lopen vraagt hij haar of ze zich nu al aan het afzonderen is. Nee, laat Rowena weten. Ze vergeet soms even om naar buiten te gaan en lijkt dus besloten te hebben om nog maar even een frisse neus te halen. Bas komt naast haar op de schommelbank zitten om nog even met haar te kletsen. Maar over de inhoud van dat gesprek is weinig te melden. Even later zien we Bas samen met Cees in de lounge zitten. Cees lijkt zich te irriteren aan een aantal mensen die elke keer de krant in beslag nemen, maar over wie hij het heeft hebben we even gemist. Rowena zien we op dat moment bij Bjorn in de ''fotostudio'', daar is Bjorn al een tijdje liedjes aan het zingen. 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.