Zingen voor Naomi's vader ~ Utopia Gekte

9/19/2015

Zingen voor Naomi's vader

Tatoeage klanten voor Nicole

Dag 627 van het Utopia avontuur is rustig van start gegaan. Het is inmiddels middag maar veel bijzonders is er nog niet te melden. Wim was vanochtend bij de wasmachine bezig, en Cees stond er al snel naast om een oogje in het zeil te houden(?). Iets later in de ochtend zien we Cees spullen inpakken in het kantoortje. En een aantal andere bewoners zijn dan al de hele ochtend bezig met het vullen en controleren van tasjes voor de vluchtelingen. Om tien voor twaalf kwamen er ook weer twee mensen het terrein op voor Nicole. Ze komen een tatoeage laten zetten van twee vogels met de tekst ''vader'. Mark en Gina zien we op dat moment aardappels tot friet snijden in de horeca keuken.

Rond half één zien we weer twee bezoekers het terrein op komen om een lading verhuisdozen en tasjes af te leveren. Dat kunnen de bewoners nog steeds goed gebruiken namelijk. Cees zien we vervolgens het koffiezetapparaat schoonmaken, en om kwart voor één roept Naomi iedereen bij elkaar voor een bijzonder momentje. Haar vader is vandaag jarig, ze mist hem heel erg, en ze wil dus samen met haar mede bewoners een verjaardagsliedje voor hem zingen. Er volgt dus een verjaardagsliedje gezongen op de Utopiaanse manier. Op dit moment is het kwart over één en gebeurd er nog steeds niet veel interessants. Cees heeft net de was aan de waslijn gehangen, en Bas is ongetwijfeld aan het wachten op zijn dates. Als we het goed begrepen hebben komen die om twee uur het terrein op om met Bas te gaan daten. Spannend!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.