Zet Cees moedwillig mensen tegen Rolf op? ~ Utopia Gekte

9/09/2015

Zet Cees moedwillig mensen tegen Rolf op?

''Wat moet je met zo'n man?''

We schreven net al over een ''ruzie'' tussen Cees en Rolf. En in die blog is ook te lezen dat Cees er met meerdere mensen over praat. Maar niet alleen Cees zoekt mede bewoners op om het er over te hebben. Ook Rolf heeft de behoefte om er over te praten. Eerst had hij het er met Bas al even over. En om vijf voor negen horen we Rolf en Ivan samen in de lounge er over praten. Het raakt Rolf dat Cees zegt dat hij een leugenaar is. En van Rolf begrijpen we dat Ivan vanmiddag ook al een discussie/ruzie met Cees zou hebben gehad, vanwege hoe Cees zou zijn omgegaan met Ivan zijn zakelijke bezoek. En volgens Rolf doet Cees meer van dat soort dingen. Zoals aan de eet gasten van Stefanie en Rolf vragen wat voor cijfer ze het eten zouden geven. Of tijdens het diner bij mensen op tafel gaan zitten. ''Wat moet je met zo'n man? Moet je het maar blijven slikken en jezelf op zitten vreten?'', vraagt Rolf aan Ivan.

Rolf heeft naar eigen zeggen heel veel lastige mensen mee gemaakt. ''Maar zo lastig als deze man...'' Rolf vindt het pijnlijk dat Cees recht in zijn gezicht zegt dat hij een leugenaar is. En dat terwijl Cees er gister meerdere keren gewoon naast stond toen Rolf de was deed. Hij heeft toen zelfs nog opmerkingen en ''tips'' gegeven van dit kan je beter zo doen. ''Ben je dan moedwillig iemand een leugenaar aan het noemen. Andere mensen op aan het zetten tegen mij? Daar begint het op te lijken. Want als dat zo is, is hij helemaal bij mij aan het verkeerde adres. Mensen moedwillig tegen mij opzetten''. Ivan snapt dat dat niet leuk is. Rolf zegt dat leugenaar wel het laatste is wat ze tegen hem moeten zeggen. En hij gaat niet uitleggen waarom. Rolf stond echt te koken. Het is maar goed dat hij is weg gelopen. Ook als Rolf aan het koken is heeft Cees altijd commentaar. En als iemand op Cees zijn eten commentaar heeft dan denkt Cees dat het een grapje is, en mag je geen commentaar hebben. Volgens Rolf is het echt ''de Cees show''. Hij zeurt de hele dag. Cees staat al vroeg op, en als er dan iemand uit bed komt moeten ze al meteen van alles van hem aanhoren. En 's avonds krijgen ze ook nog van alles te horen van Cees voordat ze gaan slapen. Volgens Rolf houd niemand Cees echt een spiegel voor.

Ondertussen is er in de loods nog steeds een reclame momentje bezig voor de Michael Jackson tribute avond. In de loods spelen ze allemaal liedjes van Michael Jackson af, wordt er vrolijk gedanst, en hebben ze het goed naar hun zin. Kaartjes voor de Michael Jackson tribute avond zijn nog steeds te koop op de webshop.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.