Bas is weer papa geworden van drie kuikentjes ~ Utopia Gekte

9/20/2015

Bas is weer papa geworden van drie kuikentjes

Drie nieuwe kuikentjes

Zodra Naomi en Ivan na het verzorgen van de koeien de loods weer inlopen, ontdekt Naomi om acht over negen dat er drie kuikentjes uit het ei gekomen zijn. Snel maakt ze Bas wakker. En zodra Bas ook komt kijken merkt hij dat Ivan het broedhokje al open gedaan heeft, maar volgens Bas moet dat dicht blijven, en moeten de kuikentjes er in blijven. Naomi feliciteert Bas met zijn moederschap, en het zijn kwartels die zijn uitgekomen. Al snel komen er ook andere bewoners kijken. ''Ben ik officieel mama'', vraagt Gina. ''Nee zegt Bas. ''Na een DNA test'', laat hij weten als Gina vraagt wanneer dan wel. Bjorn en Bas blijven lang bij de kuikentjes zitten kijken, en alle bewoners lijken trouwens wel een kuikentje te willen. Gina zou er al twee ''krijgen'', Bjorn wil er ook twee, en Nicole wil er dan ook wel één.

Bjorn is zichtbaar ontroerd door de geboorte van de kuikentjes. En als ze nog even blijven zitten wordt er voor hun ogen nog een kuikentje geboren. Een aantal eitjes bewegen, en sommigen breken al open. Nicole is ondertussen met andere dingen bezig. ''Je wil niet met me trouwen, je wil geen kinderen van me, en je wil niet met me op vakantie'', grapt ze tegen Ivan. ''Wat wil je eigenlijk wel met me''. Ook vertelt ze dat ze niet weet of tattoo leraren Ed en Kevin nog langs gaan komen. Naar aanleiding van het ''gedoe'' van vorige keer. Om half 12 zijn er al zes(?) kuikentjes uitgekomen. En is het tijd om gezamenlijk te ontbijten/lunchen. Naomi heeft ervoor gezorgd dat de tafel gedekt is en dat er genoeg eten op tafel staat. Nicole bedankt Naomi voor de lunch en de gezelligheid in de loods.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.