''Zeg je date maar af zaterdag. Die zus van Ivan, hoe leuk is dat'' ~ Utopia Gekte

9/23/2015

''Zeg je date maar af zaterdag. Die zus van Ivan, hoe leuk is dat''

Ivan moet weer afscheid nemen

Het familie bezoek van Ivan is lange tijd op het terrein geweest, en heeft inmiddels het terrein zelfs al weer verlaten. Wij hebben nog niet over alles geschreven en gaan dus nog even terug naar eerder deze middag. In onze vorige blog was al te lezen dat één van de zussen van Ivan het maar al te leuk vond om met de diertjes te knuffelen. En dat is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven bij Bas. Bas heeft zelfs een oogje laten vallen op Ivan's zus en liet eerder deze middag al weten haar een ''lekkerding'' te vinden. Ook bij Cees is dat niet onopgemerkt gebleven. ''Zeg je date maar af zaterdag. Die zus van Ivan, hoe leuk is dat'', laat hij aan Bas weten. Bas gaat er niet echt op in en loopt gewoon door. Ivan geniet ondertussen volop van het weerzien met zijn familie. Om half vier zien we hem samen met zijn moeder op de bank zitten. Met een touwtje is zijn moeder de haren van Ivan zijn wangen aan het ''epileren''. Cees is verbaasd. ''Wat een truc man, dit heb ik nog nooit gezien''. Vervolgens worden ook Ivan's wenkbrauwen nog wat bijgewerkt met een pincet. En na Ivan zijn ook Bas en Rowena nog aan de beurt. Bas geeft toe dat het wel een beetje pijn doet. Maar gelukkig valt het ook wel weer mee en laat Bas het dus maar gewoon gebeuren. ''Niet Ivan pijn doen hé. Anders word ik boos'', laat Ivan's moeder weten aan Bas, doelend op het kickboksgala. Ze heeft dat ook al tegen Ivan gezegd. ''Alsjeblieft niet pijn doen''.

Om kwart over vier is het nog snel tijd voor een groepsfoto, daarna moet de familie namelijk al weer afscheid nemen van Ivan. Cees bedankt de familie en Nicole zegt dat ze goed op Ivan zal passen. Buiten wordt er weer uitgebreid geknuffeld en afscheid genomen. ''Ik ga je echt missen'', laat het neefje van Ivan weten. Ook vind hij dat Ivan terug moet komen. ''Je zit er al twee jaar lang in. [...] Eén jaar ook goed. Eén jaar en een half dan''. De zus van Ivan laat weten dat ze van Ivan houd. ''Ik ook van jou. [...] Doen jullie rustig aan'', reageert Ivan als ze weer de auto in stappen. Het neefje van Ivan vond het blijkbaar zo gezellig dat hij wil blijven. Maar ook hij moet het terrein weer verlaten. ''Oké doei. Doei Utopia''. Als de familie weer van het terrein af is loopt Ivan naar het rokersbankje. Als Stefanie daar ook aan komt lopen laat ze weten dat Ivan een fantastische familie heeft.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.