Wim schiet uit zijn slof ~ Utopia Gekte

9/26/2015

Wim schiet uit zijn slof

Wim is altijd alleen aan het opruimen

Na afloop van de vaute party zien we al meteen bewoners aan de slag gaan met opruimen. Zo zien we Mark en Cees om kwart voor twaalf al vegen en nog geen vijf minuten later zien we Gina ook mee helpen. Wim en Nicole zijn op dat moment ook druk bezig. Ongetwijfeld zijn er nog meer bewoners aan het opruimen, maar die zijn buiten het gezichtsveld van de actieve camera bezig. Het feestje is nog niet zo lang voorbij of Wim schiet uit zijn slof tegen onder andere Naomi en Benjamin, die nog luidruchtig plezier aan het maken zijn. Het ging zo snel dat we niet mee hebben gekregen wat Wim allemaal schreeuwde. Maar blijkbaar ging het er over dat hij naar eigen zeggen altijd de enige is die  opruimt. Naomi is het daar niet mee eens, want zij staat na feestjes bijna altijd als één van de weinigen op te ruimen. En daar heeft ze gelijk in. Na feestjes is Naomi meestal de eerste die een bezem pakt om de loods te gaan vegen. Nu ze dat dus een keer niet doet wordt er meteen wat gezegd. Ook Benjamin is het er blijkbaar niet mee eens. Hij stapt op Wim af om met hem te praten, maar Wim heeft er duidelijk geen zin in. Woest gaat hij door met opruimen.

''Ga je ook nog helpen Bjorn, of blijf je hier gewoon staan lullen'', schreeuwt Wim tegen Bjorn die met iemand van buitenaf stond te praten. Bjorn lijkt een beetje verbaasd maar laat na ongeveer een minuut weten ook maar te gaan schoonmaken. ''Ik zal maar even helpen want anders ontploffen er een paar'', laat hij aan zijn gesprekspartner weten.

Wij kijken de loods rond en merken op dat het merendeel inmiddels gewoon aan het opruimen is. Het is maar een klein groepje dat nog luidruchtig plezier aan het maken is. Onder andere Rowena en Benjamin. Die twee gaan ook na Wim zijn uitbarsting gewoon door met luidruchtig zijn. We zien ze nu wel het een en ander opruimen, maar ondertussen zijn Benjamin en Rowena vooral bezig met rappen op een luide toon. Waardoor de hele loods het zo'n beetje kan horen.

''Ik kan er zo f*cking slecht tegen hé. Nee maar echt'', laat Wim tussendoor boos weten. Blijkbaar kan Wim het echt niet loslaten want Gabriëlle horen we even later opeens ook tegen hem roepen: ''Even niet zo doen Wim. Er staan zeker geen meisjes om te zoenen bij de poort''. Wim gaat daar niet op in en stormt naar buiten om verder op te ruimen. ''Helemaal klaar mee hier''.

Als hij weer de loods binnen loopt om naar het toilet te gaan ziet hij dat Gina net begint met dweilen. ''Dankjewel lieve Gina'', weet hij dan uit te brengen. Even later zien we Wim bij de Le Luifel staan, waar Nicole een snack voor hem aan het frituren is. ''Ik zie een Stiff nooit opruimen, een Benji nooit opruimen. Dan schiet ik gewoon even uit mijn pan'', laat hij weten. Nicole snapt dat wel. Volgens haar mag dat ook gewoon. Alleen is Benjamin het daar binnen ondertussen nog steeds niet mee eens. ''Als iemand mij aanspreekt op zo'n manier daar ga ik heel slecht op. Wie the f*ck denkt hij dat hij is'', moppert hij. Ondanks dat Naomi Benjamin probeert te overtuigen om het maar gewoon te laten gaan, kan Benjamin het niet laten om ook even op dezelfde toon iets terug te schreeuwen naar Wim. Volgens Benjamin is het daarna weer oké.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.