Wim in tranen vanwege post. ~ Utopia Gekte

9/22/2015

Wim in tranen vanwege post.

Welkom op de wereld.

Terwijl Stefanie en Naomi veel te laat aan de koeien beginnen is ook Bas op een gegeven moment wakker. Hij pakt een eitje op en ziet dat een kuikentje bezig is om er uit te komen. Met zijn vingers maakt hij het ei verder open en helpt hij het kuikentje om uit het ei te komen. (Zie GIF) Of het goed is of niet weten wij niet. Maar dat het een wondertje is om te zien mag duidelijk zijn. Welkom op de wereld kuikentje. :)

Elders op het terrein loopt nieuwkomer Rowena voor de eerste keer naar de brievenbus toe. Er ligt een stapel post in en deze keer mag Wim het in ontvangst nemen. Naomi blijft ondertussen balen omdat ze de koeien te laat verzorgen. De koeien zijn heel belangrijk voor haar en Wakker Dier komt ook op bezoek vandaag. Dat niemand haar heeft wakker gemaakt of verantwoordelijkheid heeft genomen kan ze echt niet uitstaan. 

We blijven switchen van stream want Wim heeft natuurlijk post ontvangen. Na een aantal minuten lezen stromen de eerste tranen over zijn wangen. We horen later dat hij moest huilen bij de brief van ene Evelien. Ook Naomi kan wel janken want de worst die ze van haar moeder heeft gekregen is gejat. Het zit Naomi allemaal niet mee vandaag. Mark bleek de dader te zijn.

Cees: ''Er stond geen naam op het bakje hé''.
Naomi: ''Krijgen we dat weer...''


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.