Wim aan het werk met hout. ~ Utopia Gekte

9/04/2015

Wim aan het werk met hout.

Rustig opstarten.

We zijn inmiddels weer een half uur verder sinds ons laatste bericht. En er is nog steeds niemand anders opgestaan voor zover wij weten, behalve de Utopianen waar we het eerder al over hadden. Gabriëlle heeft de fitness ruimte inmiddels weer verlaten om bij de laptops aan te schuiven en later een wasje te draaien. Wim zien we aan het werk. Hij is druk in de weer om een of meerdere(?) vogelhuisjes te maken. Benjamin is wel nog altijd in de fitness ruimte te vinden waar hij ongehinderd verder gaat met het verhogen van zijn hartslag.

Al met al is deze ochtend voor de ene helft van de Utopianen productief begonnen en voor de andere helft begint de dag waarschijnlijk pas in de middag. Bas ligt om half elf wakker op bed en staart naar het plafond. Het zal vast niet lang meer duren voordat hij ook zijn bed uit komt. BaasBeach is pas vanaf 19:00 geopend dus hij heeft ook niet echt een reden om zo vroeg op te staan. Vanavond mag hij weer werken tot een uur of tien. Ook morgen is BaasBeach weer geopend voor de liefhebbers.

Aangezien er verder weinig te schrijven valt tot nu toe gaan we over op iets anders. De kijkcijfers van Utopia! Hoe zit het daar mee? Nou, nog altijd best goed eigenlijk. Deze week heeft Utopia nog altijd 600.000 kijkers weten te boeien om half acht. Dat is goed voor een marktaandeel van zo'n 12% en daarmee stond Utopia gisteren op de 21e plek in de top 25 best bekeken televisie programma's. De Nederlaag van Nederland is bekeken door ruim 3 miljoen Nederlanders. Hoog tijd voor Utopia om een Nationaal voetbalelftal op te richten!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.