Wie komt er vandaag uit bed? ~ Utopia Gekte

9/29/2015

Wie komt er vandaag uit bed?

Utopia video's.

Gooeeeeeedemorgen! Er zijn weer video's in overvloed van de livestreams van gisteren. Allemaal voor wie het een en ander gemist heeft gisteren of bepaalde dingen nog eens terug wil kijken. De leukste video's van gisteren staan onderaan dit bericht. Bijvoorbeeld een video van het telefoongesprek tussen Nicole en Prem. Of een interessant gesprek tussen Cees en Nicole. We hebben over zo'n beetje alles wel geschreven gisteren en vannacht is er ook niks meer gebeurd. Dus we kunnen meteen door met deze nieuwe dag vol Utopia

Pas om kwart over 8 is Ivan de eerste bewoner die wakker is, gevolgd door Mark. Ook Naomi is wakker dankzij Ivan en deze keer komt zij met veel moeite wel uit bed om te helpen. Vandaag krijgt zij haar paardje dus wie weet is dat haar motivatie voor vandaag. Met een half uurtje zijn ze alweer klaar en lopen ze terug naar de loods. Gina is op dat moment puisten aan het uitknijpen bij Mark in bed. En zojuist haalt Naomi de post op bij de poort. Benjamin en Gina zijn vandaag de geluksvogels!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.