Weinig post voor Mark ~ Utopia Gekte

9/15/2015

Weinig post voor Mark

Rowena gaat mee boksen

We schreven in ons vorige bericht al kort over het post moment van Mark. Toen de post naar Mark toe gebracht werd lag hij namelijk nog te slapen. Nadat Mark wakker gemaakt is en nog even een plasje gedaan heeft, begint hij op de vide toch zijn post maar te lezen. In zijn eentje. Veel over de inhoud van zijn post laat hij niet los. Eigenlijk het enige wat we te weten komen is dat hij post van zijn oma heeft, en een heel kort briefje van zijn zusje. Als Gina even later de vide op komt wil ze Mark's post lezen. Dat mag. Maar ook nu komen we helaas niet meer te weten over de inhoud.

Naast het post moment is er deze ochtend nog meer gebeurd. Gabriëlle wil weer twee keer per week gaan koken. Ze wil haar ding doen. En als dit doorgaat zouden er dus al drie of vier dagen vast ingepland staan. Gabriëlle die twee dagen kookt, Benjamin die één dag vegetarisch kookt, en vrijdag was altijd Le Luifel dag. Veel dagen blijven er dan niet over voor Rolf, die graag elke dag wilde koken. Om tien over half elf zijn er weer twee mannen op het terrein om te praten over het boksgala. Bjorn laat weten dat Rowena ook mee zal gaan boksen. Ze heeft al eerder gebokst, en haar vader heeft op hoog niveau gebokst. Nieuweling Rowena laat ondertussen buiten bij het rokersbankje aan Stefanie weten dat ze lekker geslapen heeft. En blijkbaar is ze ook met het goede been uit bed gestapt, ze doet namelijk een vreugdedansje.

Gabriëlle laat binnen aan Bjorn weten slecht nieuws voor hem te hebben. Hij staat vandaag op de schoonmaaklijst voor de douches en de toiletten. Cees vraagt even later kledingadvies aan Gabriëlle. Hij heeft een bloedvlekje op zijn kraag en vraagt zich af of hij zich nu om moet kleden. Gabriëlle geeft hem het advies om om te kleden. Hij ziet er zo netjes uit, dan moet ook dat kraagje netjes. Op de andere stream zien we dat Rowena inmiddels in de kas zit om met het kalkoentje te knuffelen. En binnen krijgen we nog net een stukje mee van het overleg over het kickboksgala. De man wil een draaiboek maken voor het evenement en dan kijken waar ze de Utopianen in kunnen delen. Daarna kunnen ze dan kijken bij welke taken ze nog mensen nodig hebben. Ook moeten ze kijken naar de afbouw, wie wat doet. Ivan zegt die dag ook gewoon te kunnen werken. Hij moet pas aan het eind van het evenement boksen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.