Wat er nog meer gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

9/25/2015

Wat er nog meer gebeurde in Utopia...

Een kletsmiddag.

De avond van dag 633 is inmiddels aangebroken in Utopia. Toch gaan we nog even terug naar wat we allemaal nog niet hebben geschreven over het einde van de middag. Wat er nog meer gebeurde in Utopia... Lees je hier:

- Rolf heeft zoals eerder gezegd een lang gesprek gehad met Rob. (Zie video onderaan) Veel hebben we al gezegd, maar nog niet alles. Zo mag wat Rolf betreft niemand meer in de horecakeuken komen, behalve Rolf zelf. Hij is van plan om de pannen te merken zodat niemand er meer aan komt. Gisteren is er iemand van een adviesbureau langs gekomen in Utopia en daar zijn veel adviezen uit voortgekomen, waaronder deze. Rob ziet er geen heil in, maar dat kan Rolf er niet van weerhouden om het te proberen.

- Cees komt bij de twee heren zitten en vraagt of ze in gesprek zijn. Dat zijn ze al ruim een uur maar ze zeggen alleen een peukie te roken. Cees gaat er vervolgens bij zitten en er volgt een stilte. Op een gegeven moment vraagt Rob hoe het met Cees gaat. ''Ja goed. Iets beter. Ik krijg meer lucht en de neus is leeg''.

- Zodra Cees weg loopt beginnen Rolf en Rob pas weer te praten. Rolf heeft het niet naar zijn zin in Utopia. Hij mist zijn vriendin en zou het liefst naar huis willen gaan. Toch is hij er heilig van overtuigd dat hij niet naar huis gaat bij de eerstvolgende nominaties. Ook laat hij weten 'een communicatiemiddel' te hebben.

- Bas is op een gegeven moment samen met Stefanie aan het afluisteren om de hoek. Niet wetende dat de mannen dat zelf ook door hebben. Het gaat op dat moment over dat Rolf zichzelf moet zijn. Zelf geeft hij aan niet geforceerd te willen doen om bij de groep te horen. Er zijn maar weinig medebewoners die hij vertrouwt: Ivan, Rob, Nicole en Wim.

- Er komen weer Bed & Breakfast gasten het terrein opwandelen, samen met een hondje.

- Ivan is bang dat mensen met geld over de balk gaan gooien.

- Wim voelt zich niet lekker en laat, tijdens het roken van een sigaret, weten een zere keel te hebben.

- Ivan: ''Er moet altijd iemand zijn waar iedereen op los gaat. Nu Rolf, hiervoor Cees, Wilco, Patrick en Isabella''.

- De tennisspullen die Rowena heeft besteld worden ook bezorgd in de loods.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.