Wachten op het bezoek van Wim ~ Utopia Gekte

9/11/2015

Wachten op het bezoek van Wim

Saaitopia

Er gebeurd vandaag vrij weinig in Utopia. Gelukkig kan elk moment het familiebezoek van Wim het terrein op komen. Voor de rest is er namelijk tot nu toe vrij weinig bijzonders gebeurd. Alleen maar wat kleine dingen. ''Kijk als ik prinses zeg gaat ze antwoorden'', liet Gabriëlle eerder vandaag aan Stefanie weten. Vervolgens als Gabriëlle ''Prinses?'' roept, wordt er meteen geantwoord door Naomi ''Ja?''. De dames liggen in een deuk.  Even later zien we Mark en Gina samen in gesprek. Het is maar een kort gesprekje, en het enige wat we nog mee konden krijgen is dat Gina weleens twijfelt of wat Rolf doet allemaal een act is. Daarna lopen ze richting de schommel. Waar Gina plaats neemt op de schommel, en Mark haar duwt.

Hoger, hoger, nog hoger. Gina merkt op dat als ze andersom zou zitten, dat ze dan over het hek kan kijken. Als Gina andersom wil gaan zitten volgt er een streamlock. Waarschijnlijk mag dat niet van achter, want zodra we weer beeld hebben zit Gina weer normaal op de schommel. Mark duwt haar nog steeds en Gina heeft de grootste lol. Zo kan ze blaadjes aanraken die wel heeeel hoog aan de boom hangen. Wim moest ondertussen nog even wachten op zijn bezoek. Om 14:20 is hij samen met Gabriëlle en Naomi maar alvast bij de poort gaan zitten wachten. Ook Floor van Yes we care verlaat rond half drie het terrein weer.  Dat betekent dat het bezoek van Wim elk moment het terrein op kan komen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.