Vrienden voor Bjorn aan het hek ~ Utopia Gekte

9/02/2015

Vrienden voor Bjorn aan het hek

Surprise

Om 16:27 klinkt er opeens een hoop gejoel buiten de loods. Al snel hebben de bewoners door dat er weer iemand aan het hek staat. Dit keer zijn het de vrienden van Bjorn. Bjorn is vandaag jarig en had vannacht al de grap gemaakt, dat het hem tegen viel dat zijn vrienden niet aan het hek stonden. Blijkbaar hebben ze dat gehoord/gelezen en zijn ze daarom nu alsnog gekomen. Terwijl Bjorn naar het hek loopt zijn zijn vrienden al luid een verjaardagslied aan het zingen. ''Holy shit, hoe is het jongen'', roept Bjorn. Blijkbaar krijgt Bjorn dezelfde vraag, aangezien Bjorn laat weten dat het goed met hem gaat. ''We hebben je gemist man'', gilt iemand over het hek.

De vrienden die aan het hek staan zijn net terug van vakantie. ''Je bent t*ring bruin man'', roept Bjorn. ''Was het een leuke vakantie?'' Zijn vrienden laten weten dat het een leuke vakantie was, maar dat ze hem wel hebben gemist. ''Leuke vakantie, veertig graden. Wel alles gezien op de streams''. Ze hebben veel aan Bjorn gedacht. Ook krijgt Bjorn van iedereen de groeten, niet iedereen kon namelijk mee komen. ''Groetjes terug'', laat Bjorn weten. Ook vertelt Bjorn dat een aantal mede bewoners net alles versierd hebben.

Helaas duurt Bjorn zijn hek moment een stuk minder lang dan het hek moment van Gabriëlle. (Haar vriendinnen stonden laatst namelijk ook aan het hek.) Om 16:29 moeten de vrienden er namelijk weer vandoor. ''Goed om jullie te zien. Doe de groetjes aan iedereen thuis. Doei'', roept Bjorn. Daarna loopt hij met zijn mede bewoners weer terug de loods in. ''Jezus, knikkende knieën. F*cking vet. Oh wat vet. Imelda is wel een fanatieke streamer''. Bjorn loopt met een brede glimlach op zijn gezicht en is helemaal blij. Hij legt uit dat zijn beste vriend er met zijn vrouw stond, en dat dat ook een super goede vriendin van hem is. En ze zijn net terug van vakantie. O ja hij mag Denise ook niet vergeten. Die stond er ook. ''En hun zoontjes. Wat f*cking vet hé''. Het is duidelijk dat Bjorn zijn dag niet meer stuk kan.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.