Voorbereidingen voor het diner, en Bas klimt weer op stuk ~ Utopia Gekte

9/05/2015

Voorbereidingen voor het diner, en Bas klimt weer op stuk

Bas doet nog wat pogingen

De bewoners zijn vandaag druk in de weer. Vanavond staat namelijk het diner van Naomi op de planning voor de mensen met een onzichtbare spierziekte. Rolf, Gina en Mark zien we dan ook al druk bezig in de horeca keuken. Rolf is aan het koken, en Mark en Gina zijn aardappels tot friet aan het snijden. Stefanie zit boven op de vide samen met Naomi. En Naomi vertelt haar dat ze al van alles gedaan heeft, zoals dweilen. En ook het podium staat al klaar. Ze kunnen zo de tafels neer gaan zetten, en lakens eroverheen leggen. Wel zorgen dat er genoeg ruimte nog is om te lopen. Volgens Stefanie komt het in de keuken ook allemaal goed. Al horen we dat Rolf op dat moment een hoop niet kan vinden. ''Waar is alles dan'', horen we hem hardop tegen zichzelf praten.

In de stal is Bas ondertussen weer aan het proberen om op stuk te rijden. Of om Stuk er aan te leren wennen dat er iets op zijn rug zit. Zodra de koe gaat lopen vindt Bas het eng en gaat hij er snel af. En als hij er dan af is horen we hem tegen de koe praten. ''Was even leuk hé''. Bas gaat het gelijk nog een keer proberen. ''Je vind het leuk toch?''. Als Bas weer van de koe zijn rug af komt rent hij hard weg. Bas lijkt het een beetje eng te vinden. Na afloop geeft Bas de koe wat biks omdat ze het zo goed gedaan heeft.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.