Voorbereidingen voor het daten met Bas ~ Utopia Gekte

9/19/2015

Voorbereidingen voor het daten met Bas

Blind dates

Bas zijn dates zouden eigenlijk om twee uur al op het Utopia terrein zijn, maar vanwege de bokstraining is het blijkbaar naar later op de middag verplaatst. Zodra de bokstraining afgelopen is is er meteen stress in de tent, er moeten nog allemaal voorbereidingen gedaan worden. Naomi gaat het fotografie doek halen. Bjorn legt rozenblaadjes op de tafel neer. Stefanie tekent hartjes op het fotografie doek. En Rowena helpt ook mee. Bas heeft snel gedoucht en neemt daarna bij Gina plaats in de kappersstoel. Zijn haren worden nog snel netjes in model gebracht, want Bas moet er natuurlijk op en top uit zien vandaag.

In de horeca keuken hebben ze boven de tafel het doek gespannen zodat Bas zijn dates niet kan zien. Zo kan hij ze echt leren kennen zonder ze direct op hun uiterlijk te beoordelen. Bjorn krijgt nog even ruzie met Rolf omdat Rolf vanavond gewoon in de horeca keuken wil gaan koken. En Bjorn vind blijkbaar dat dat niet kan zolang de date gaande is. Bas krijgt ook nog snel wat instructies, hij mag absoluut niet vragen hoe de dames heten. Na die instructie gaat Bas zijn bed nog snel opmaken, en sokken aantrekken. Geen witte. ''Wat gaat er door je heen Bas, behalve spierpijn?'', vraagt Benjamin nieuwsgierig. ''Blanco'', laat Bas weten. Daarna is het al snel tijd voor Bas om plaats te nemen op zijn stoel. Benjamin en Bjorn gaan richting de poort om de dames op te wachten. Nog even wachten en het daten kan beginnen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.