Volgens Stefanie fluit Rolf in de ochtend teveel ~ Utopia Gekte

9/01/2015

Volgens Stefanie fluit Rolf in de ochtend teveel

Stefanie en Rob in gesprek

Stefanie en Rob zaten deze middag even samen op de schommelbank bij de akker. Om eerlijk te zijn hebben we niet het hele gesprek gevolgd, maar er zijn wel wat interessante uitspraken gedaan. Zo vindt Stefanie het vervelend dat er mensen in Utopia zijn die spelletjes willen spelen. ''Daarvoor stap je Utopia niet binnen. Ik in ieder geval niet''. Stefanie heeft de laatste dagen ook echt de pest aan hoe iemand bezig is. Over wie ze het heeft is niet duidelijk, maar het lijkt over Mark te gaan. ''Of het is sarcastisch, of hij zegt niks''. Volgens Rob is dat gewoon zijn manier van communiceren. Dat doet hij al de hele tijd. ''hintjes geven''. Stefanie gaat daar niet goed op, maar laat wel weten dat ze hem ondanks dat een top gozer en superlief vindt.

Rob vraagt zichzelf even later ook iets interessants af. ''Als het je om het geld gaat, wat doe je dan hier?'' Volgens Rob kan je buiten Utopia dan veel meer verdienen. Ook vind hij het best wel slopend in Utopia. Elke keer als er een nieuwe bewoner binnen komt, moet je diegene toch weer leren kennen. Rolf komt ook nog even ter sprake. Rob vind dat Rolf een hoge irritatie factor heeft. ''En 's ochtends fluit hij teveel'', vult Stefanie aan. Ook denken ze dat Rolf echt wel kennis heeft, maar is het volgens Rob een persoon die groter ''lult'' dan het is. Uiteindelijk komt Cees ook nog even ter sprake in het gesprek. Stefanie zegt steeds meer te begrijpen waarom ze Cees binnen hebben gelaten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.