Vervelende kijkers en bezoekers. ~ Utopia Gekte

9/21/2015

Vervelende kijkers en bezoekers.

Video's.

Gisteravond laat is er niet veel bijzonders meer gebeurd. Nicole liet weten dat zij zichzelf een stabiele factor voor de groep vind en dat ze een positieve bijdrage heeft. Toch heeft ze behoefte aan een stabiel leven buiten de poorten van Utopia. Mocht Ivan nog een jaar langer blijven dan wilt ze niet verder met de relatie. Ook gaat Nicole haar tegenstanders buiten opzoeken, ze vind dat 'zo sneu' wanneer mensen scheldwoorden als roepnaam verzinnen. ''Hoe kan je iets zeggen over iemand die je niet kent'', vraagt ze zichzelf af. Stefanie houdt wijselijk haar mond, Rob kan zich er niet aan storen en Nicole zoals we merken heel erg. Vooral omdat haar moeder wordt lastiggevallen door bepaalde mensen. De dochters van Cees hebben daar ook last van.

Tijdens de vorige markt blijkt Cees te zijn lastiggevallen door een man. Die man achtervolgde Cees steeds om hem te zeggen hoe verschrikkelijk hij is. Ivan staat er op dat Cees hem de volgende keer roept, dan krijgt hij een klap voor zijn kop. Door die uitspraak komt er een streamlock en daarna mogen we naar Naomi en Gabriƫlle kijken. Een abrupt einde van een interessant gesprek. Tegen een uur of 1 gaat zo goed als iedereen naar bed toe. Een aantal video's van gisteravond bekijken? Ze staan hier allemaal:

 
 
 
 2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.