Veel probleempjes op de vroege ochtend. ~ Utopia Gekte

9/15/2015

Veel probleempjes op de vroege ochtend.

Goedemorgen Utopia.

De dag is net begonnen of er zijn al veel probleempjes te bespeuren in Utopia. Geen enorme drama's, begrijp ons niet verkeerd. Maar wel vervelende kleine probleempjes. Zo laat Rowena al snel weten last te hebben van haar keel. ''Ik heb de laatste dagen niet goed voor mezelf gezorgd'', legt ze daar bij uit. Toevallig lieten Ivan en Naomi ook al weten keelpijn te hebben. Het heerst in de loods want Naomi wist te vertellen dat er meer bewoners zijn met deze griepverschijnselen.

Een ander probleempje zit hem in de koeien. Stuk heeft vandaag zo'n 2 liter melk gegeven en dat is te weinig volgens Ivan. Hij denkt dat dit komt door het onregelmatig melken van de koeien, steeds weer op verschillende tijdstippen. Ook spreekt Ivan koeiendame Naomi nog even aan op het niet op tijd bestellen van de benodigdheden voor de koeien.

Als Rowena en Cees in de loods een interessant gesprekje hebben komt er al snel een streamlock. Het komt er op neer dat 'achter' gouden bergen beloofd aan nieuwe bewoners, maar dat er uiteindelijk niks van terecht komt als je eenmaal binnen zit. En alsof dat nog niet genoeg is komt er nog een probleem. Althans, dat probleem is er al tijden en er lijkt nu een oplossing voor te komen. De enorme modderbende voor de stal is al tijden een doorn in het oog van veel bewoners. Ivan oppert het idee om dat hele stuk gewoon te bestraten.

En nu zijn alle problemen wel zo'n beetje op zou je denken. Nou, niet helemaal. Benjamin haalt na negen uur 's ochtends de post op bij de poort. Daar zit post bij voor Mark, maar hij slaapt nog. De regel is dat als je post krijgt je dit ook meteen leest in het gezelschap van andere bewoners. Mark wordt dus wakker gemaakt en moet zijn post gaan lezen. Alleen er is nog een laatste probleempje. Mark moet plassen. Een bezoekje aan het toilet gaat dus even voor!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.