Veel knappe dames melden zich aan voor Bas ~ Utopia Gekte

9/10/2015

Veel knappe dames melden zich aan voor Bas

Benjamin en Bjorn hebben ook interesse

De bewoners zouden om elf uur weer centraal gaan, maar om elf uur is iedereen nog druk bezig. Het centraal wordt dus verplaatst naar half 12. Dat komt goed uit want dan kunnen Benjamin en Bjorn nog even snel achter de laptop plaatsnemen om de aanmeldingen voor het daten met Bas te bekijken. Er zijn best veel aanmeldingen al, zo'n 11(?) aanmeldingen schijnen er al te zijn. En tussen die aanmeldingen zitten erg leuke meiden. Zoals een dame van 21 jaar. Ze noemt zichzelf een ''lieve meid'', en is kok. Volgens Bjorn en Benjamin ziet ze er wel leuk uit. Er zitten hele knappe dames tussen, en veel van de meiden krijgen dus een ''vinkje''. De heren zijn het er over eens dat er één bij zit die ze sowieso uit moeten nodigen. ''Dan kunnen ze samen een strandtent beginnen''.

De heren hebben de grootste lol, en zitten met een grote lach op hun gezicht de foto's en aanmeldingen te bekijken. Soms kunnen wij even mee kijken op het laptop scherm. En er zitten inderdaad knappe dames tussen. Eigenlijk vinden Benjamin en Bjorn de dames zelf ook wel leuk. Ze willen wat leuke dames uit gaan kiezen, en die dames dan een vragenlijst sturen. Bjorn krijgt het er warm van en wordt er gelukkig van. Ook zit er een dame bij die nog maar 17 is. Maar wel binnenkort 18 wordt. De heren besluiten er zo wat over te gaan zeggen in het centraal. Ook moet er nog een eind datum bedacht worden tot wanneer meiden zich aan kunnen melden. Anders blijven de aanmeldingen maar komen, en krijgen ze het wel heel druk.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.