Utopianen wederom negatief over Utopia Gekte. ~ Utopia Gekte

9/01/2015

Utopianen wederom negatief over Utopia Gekte.

In de war met de krant.

Cees krijgt in een andere brief te horen dat er negatief over hem gepraat wordt in de Utopia krant. Wat er precies over hem is gezegd maakt hij niet duidelijk, maar het schijnt iets met huisoudste te maken te hebben. Hij weet niet wat de Utopia krant is, of waar dat precies is. Bas denkt dat het Utopia Gekte of UtopiaTV zou moeten zijn, en dat klopt. Cees is inderdaad weleens de huisoudste genoemd op zowel Utopia Gekte als UtopiaTV. Aangezien het over de krant gaat moet het eigenlijk wel over UtopiaTV gaan, want zij noemen het ook de krant. En zij noemen Cees bijna altijd de huisoudste in hun berichtgeving, net zoals dat ze Gabriƫlle vaak Surinaamse noemen, iets wat wij nooit doen.

''Was het iets negatiefs? Dan was het Utopia Gekte. Daar wordt altijd poep gepraat. Ze kunnen alleen maar negatief over de bewoners praten. Utopia Gekte is de grootste, die updaten elke 5 minuten ofzo als er iets gebeurt. Iedereen kan daar reageren en dat is altijd negatief', weet Nicole te vertellen. ''In tijden dat ik daar keek was het heel erg objectief. Het schijnt nu niet echt meer objectief te zijn toch'', vraagt Ivan zich af.

Opvallend is dat er net als de vorige keer weer geen streamlock komt zodra ze het over Utopia Gekte hebben. En het is de tweede keer in een paar dagen dat Utopia Gekte kort het onderwerp van gesprek is binnen de poorten. Als het nou ook nog in de televisie uitzending komt... Slechte publiciteit is ook publiciteit! ;-) Ook in de reacties bij de Utopia krant op UtopiaTV vinden we bevestiging dat de brief niet over Utopia Gekte ging. (Zie foto 2)
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.