Utopianen veel te laat wakker. ~ Utopia Gekte

9/22/2015

Utopianen veel te laat wakker.

Goedemorgen Utopia.

Het is vandaag een echte uitslaapdag in huize Utopia. Pas rond 9 uur komen de eerste bewoners in beeld; Mark en Gina. Er zijn Bed & Breakfast gasten dus Mark begint meteen aan het ontbijt na wat gefoezelefats met Gina in bed op de vide. Ook het kippenhok slaat hij niet over want er moeten eieren gekookt worden. De koeien zijn op dit tijdstip nog altijd niet gedaan want zowel Stefanie als Naomi liggen ver weg in Droomland.

De kuikens zijn minder slaperig en zien we goed drinken uit het waterbakje. (Foto 2) Bas heeft enkele knikkers in het waterbakje gelegd zodat de kuikens niet kunnen verdrinken. Ook blijft het waterbakje zo altijd overeind staan. Dit slimme trucje had hij gevonden op het internet. Tussendoor zien we dat Naomi en Cees ook wakker worden. Cees fietst in zijn bed en Naomi gaat zichzelf maar eens snel aankleden. Het is al laat en de koeien zijn nog altijd niet gedaan. Tijd om Stefanie wakker te maken en samen naar de stal te wandelen.

''Niemand heeft de koeien gedaan. Ze moeten eens verantwoordelijkheid nemen'', moppert Naomi. Ivan had de wekker maar hij is niet wakker geworden. Het ligt dus niet aan Naomi dat de koeien zo laat nog niet zijn verzorgd. Al met al worden de koeien toch nog gedaan en leefden ze nog lang en gelukkig.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.