Utopia nieuws 9 september 2015: Het nieuwe koffiezetapparaat ~ Utopia Gekte

9/09/2015

Utopia nieuws 9 september 2015: Het nieuwe koffiezetapparaat

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van eergisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

Naomi: ''Ik ben zo blij als ik thuis ben''.

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

11:42. Rob en Rolf zien we samen op de akker werken.

11:52. Terwijl Rob in de lounge gaat zitten, gaat Rolf nog even verder.

12:04. Nicole vraagt zich af waarom kijkers/mensen de behoefte hebben om negatief te zijn over anderen, en dan in extreme mate.

12:09. Nicole, Ivan, Rob en Benjamin zitten achter de loods te praten. Ze hebben het over sociaal psychologische onderzoeken en experimenten.

12:24. ''Waar trekken we de grens van dit mag wel en dat mag niet gezien worden'', is ook een vraag die door Nicole's hoofd spookt. ''Waar begint onze schaamte eigenlijk'', vult Benjamin aan.

12:29. ''Hoe sterk is de invloed van buitenaf, ondanks het grote hek dat er staat''. Gina is daar volgens Nicole een voorbeeld van.

12:33. Volgens Nicole geven mensen zoveel geld aan goede doelen uit omdat ze te beroerd zijn om zelf daadwerkelijk iets te doen. Het afkopen van je geweten.

12:42. Mark is snacks aan het maken in Le Luifel, en weet vervolgens zijn mede bewoners er blij mee te maken door ze uit te delen.

12:50. Rolf weet van zichzelf dat hij redelijk arrogant is, dit laat hij weten in een gesprek met Bjorn.

12:59. Bjorn irriteerde zich vanochtend zelfs aan hoe Rolf zijn post las. Hoe overdreven aandacht vragend hij lacht. ''Komaan doe eens echt''. Bjorn wil niet dat Rolf straks uitgekotst wordt.

13:04. De boodschappen worden weer afgeleverd. Dit keer kost het de bewoners 182 euro en 33 cent.

13:36. Het nieuwe koffiezet apparaat wordt afgeleverd. Al direct staan vele bewoners er om heen. Ze zijn vrolijk, enthousiast, en hebben allemaal behoeft aan een lekker bakje koffie. De man die het koffiezetapparaat af is komen leveren helpt met het aansluiten van het apparaat, en legt daarna uit hoe alles werkt. Op het apparaat is het Utopia logo te zien. En als je even niets doet verschijnen er foto's van de inwoners op het schermpje. Een echt ''Utopia koffiezetapparaat'' dus. Elke keer als er een nieuwe foto verschijnt beginnen de bewoners luid te gillen en te joelen. Om de beurt mogen ze een bakje koffie kiezen. Naomi neemt geen koffie maar chocolademelk. Ze is er heel blij mee en heeft naar eigen zeggen ''nog nooit zoiets gezien''. Als alle bewoners die in de loods zijn een bakje koffie hebben gekregen gaat de man aan Cees en Wim uitleggen hoe het apparaat schoongemaakt moet worden. Ook komen we te weten dat met één zo'n pak koffie bonen ongeveer 100 kopjes koffie gezet kunnen worden.

13:56. Mark en Gina zijn al een poosje aan het klussen in de wellness. De hele wellness krijgt weer een make-over. Het lijkt er op dat ze daar ook het een en ander paars gaan verven.

14:04. Er komen twee klanten het terrein op voor een tatoeage. Nicole kan zo dus weer lekker aan de slag.

14:14. Er komen nog twee mensen het terrein op gelopen. Zij komen voor een afspraak met Ivan. Waarschijnlijk voor een stand op de markt. De bezoekers hebben lekkere dingen meegenomen.

16:24. De middag suddert voort zonder al te veel gebeurtenissen op deze prachtige zonnige nazomerdag. Stefanie moppert over dat ze de koeien alleen mag doen als Naomi geen zin heeft of pijn. Ivan moet de letters van een tatoeage vergroten voor de klant van Nicole, dit kan ze niet zelf. Ook belt hij met een bedrijf over een nieuwe aan te schaffen laptop. Verder gaat Stefanie informatie over borderline uitprinten en in de loods leggen ter info voor bezoekers en de bewoners zelf. Cees likt ongehinderd door uit bakjes. Tot zover al het breaking news van de afgelopen 2 uur uit Utopia. :-)

17:10. Cees is aan het koken in de horeca keuken, en Gina en Mark zijn nog steeds druk bezig met klussen in de wellness. Voor de rest gebeurd er nog vrij weinig.

18:06. Bas, Benjamin en Bjorn zijn druk bezig met het opnemen van een filmpje. Bas wil namelijk gaan speed daten. Maar dan moeten er wel dames zijn die zich opgeven.

18:23. Het avond eten staat weer op tafel. Dit keer is Cees degene die dus gekookt heeft voor de groep.

19:25. Cees is superblij. Er is namelijk een bijzondere bestelling binnen gekomen. Iemand die eerst een tatoeage wil laten komen zetten bij Nicole, daarna een biefstukje wil komen eten bij Stefanie, maar dan wel met een salade erbij, gemaakt door Cees.

19:44. Naomi, Bas en Stefanie zijn in de koeienstal te vinden.

20:36. Er is Michael Jackson muziek in de loods. Waarschijnlijk als reclame momentje voor de Michael Jackson tribute avond. Onder andere Gabriëlle en Naomi staan al enthousiast te dansen.

21:48. Rolf en Mark zijn aan het darten.

21:50. Gabriëlle heeft alleen maar goede woorden over voor Cees zijn kook kunsten deze avond. Zo noemt ze het eten dat hij deze avond gekookt heeft ''gangster lekker'' en '' echt overheerlijk''.

21:53. Cees is er zeker van dat hij niet naar huis zal worden gestemd. Ze moeten zoveel aan hem vragen.

22:13. Gabriëlle vertelt dat ze twee jaar getrouwd is geweest. Maar toen was ze er klaar mee en kreeg ze het benauwd. Ze vertelt het vol overtuiging. Maar niet veel later biecht ze op dat het een grapje was, en dat ze nooit getrouwd is geweest.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Waardeer jij wat Utopia Gekte elke dag doet en zou je iets voor ons terug willen doen? Lees dan deze pagina een keer door, wie weet kan jij ons helpen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.