Utopia nieuws 7 september 2015 ~ Utopia Gekte

9/07/2015

Utopia nieuws 7 september 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Naomi: ''Ik heb zo'n kut tijd achter de rug''.
- Cees vergaat van de pijn
- Een bende van jewelste
- Favoriete Utopia bewoner: De uitslag!

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

13:00. Gabriëlle, Naomi en Wim zijn de blauwe slaapkamer aan het verven.

14:05. Ivan laat zijn haren knippen in de kapsalon.

14:06. Bas zit achter de laptop en kijkt filmpjes waarop mensen op een koe rijden.

14:41. Rob en Rolf zijn aan het darten.

14:49. Naomi's haren worden ook geknipt.

15:16. De bewoners zijn met de nieuwe plotter bezig. Cees heeft zijn eerste voorbeeld shirt met tekst laten maken. Op het shirt is nu de tekst ''Just in Cees'' te lezen.

15:22. Mark's haren worden ook gedaan door Gina.

15:35. Gina heeft de smaak te pakken. Inmiddels is er weer een andere bewoner aan de beurt. Stefanie laat haar haren namelijk ook weer knippen.

16:33. Mark is met hulp van Ivan ook een shirt aan het bedrukken. ''Question Mark'', is de tekst die Mark op het shirt wil zetten.

16:36. Stefanie is de was aan het opvouwen.

17:02. Naomi is de slaapkamer aan het dweilen.

17:23. Bas en Bjorn hebben blijkbaar walkietalkies geregeld. Buiten de loods hebben ze er de grootste lol mee. Wat ze er mee van plan zijn hebben we helaas gemist.

18:11. De meeste bewoners zitten te eten. Deze avond eten ze vegetarisch. Naomi en Ivan zijn ondertussen nog met de plotter bezig.

23:07. Het is erg rustig in Utopia, de helft van de bewoners zit op de bank te relaxen. En Bjorn, Bas en Stefanie zien we bij de laptops. Gina ligt ook weer met haar hoofd op Mark's schoot. Het afstand van Gina nemen wat Mark van plan was, lijkt vooralsnog niet te lukken.

00:37. Rolf is het kalkoentje in de kas uit zijn hand aan het laten eten. Even later tilt hij het kleine beestje zelfs op om er even mee te knuffelen. Zachtjes streelt hij het beestje over zijn koppie. Het is een lief gezicht. ''En jij moet een grote kalkoen worden, ik snap er niks van'', laat Rolf weten.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Waardeer jij wat Utopia Gekte elke dag doet en zou je iets voor ons terug willen doen? Lees dan deze pagina een keer door, wie weet kan jij ons helpen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.