Utopia nieuws 6 september 2015 ~ Utopia Gekte

9/06/2015

Utopia nieuws 6 september 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Ivan moet zijn excuses aanbieden van 'achter'.
- Stem op jouw favoriete Utopia bewoner!
- ''Bas mag wel even flink voelen''.
- Naomi in tranen vanwege de training

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

14:02. Het is op dit moment erg rustig in Utopia. Stefanie is zichzelf aan het opmaken voor de spiegel, en Nicole is in de gewone keuken druk bezig met het maken van een taart.

14:15. Cees vouwt de was op.

14:17. Cees vertelt over zijn familiebezoek. Eind van de middag komen onder andere zijn zusje en zijn broer. Ook zijn huisgenote/ex zal mee komen.

14:25. Ook Stefanie krijgt binnenkort weer bezoek. Haar familie komt de 13e langs.

14:57. Ivan en Nicole zijn aan het knuffelen op bed.

15:25. Er komen twee dames het terrein op. Ze hebben de plotter, en een heleboel andere materialen bij zich. Dit is het apparaat waarmee de bewoners eigen merchandise kunnen gaan maken.

15:29. Er zijn op hetzelfde moment nog twee bezoekers op het terrein, zij komen meubels van Wim op halen.

15:48. Nicole snijd de taart aan die ze eerder vandaag gemaakt heeft. Al snel verzamelen vele Utopianen zich om haar heen, allemaal hebben ze wel trek in een stukje zelfgemaakte taart.

16:07. Cees zit al zingend bij de poort op zijn familie bezoek te wachten.

16:22. Cees zijn bezoek komt het terrein op gelopen. Lees er hier meer over.

17:57. Stefanie, Benjamin en Gabriëlle staan druk te koken in de horeca keuken. Het lijkt er op dat er weer roti gemaakt wordt.

18:12. Cees geeft zijn familie een rondleiding.

19:09. De roti is klaar. De bewoners en eet gasten kunnen dus aan tafel.

19:38. Benjamin heeft een blessure van het kickboksen. ''Dit is echt niet best'', laat Benjamin weten. Het schijnt erg veel pijn te doen.

20:23. Een aantal filmpjes van Cees zijn familie bezoek zijn inmiddels in deze blog terug te vinden.

20:45. Mark en Gina zijn aan het sporten in de gym.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Waardeer jij wat Utopia Gekte elke dag doet en zou je iets voor ons terug willen doen? Lees dan deze pagina een keer door, wie weet kan jij ons helpen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.