Utopia nieuws 4 september 2015 ~ Utopia Gekte

9/04/2015

Utopia nieuws 4 september 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- ''Het is een tikkende tijdbom''
- Naomi gaat niet terug naar bed
- Wim aan het werk met hout
Ivan en Nicole rechtvaardigen woede-uitbarsting

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

14:04. Er komen twee dames het terrein op voor Nicole. Het lijkt er op dat ze voor een nagelbehandeling komen.

14:10. ''Don't argue with idiots... Maar als je je stem hoog genoeg verheft kom je er wel door'', aldus Ivan

14:11. Bas voert de eendjes in de kas. Dit is weer erg schattig om te zien, zie de foto's en gifjes onderaan deze blog.

14:22. Mark en Gina zijn met twee gasten snacks aan het proeven in de Luifel.

15:00. Mark heeft iets nieuws bedacht. Iedereen moet de stand van zijn/haar zakgeld op het whiteboard schrijven zodat iedereen dit kan zien. Wat hij daar precies mee wilt bereiken is nog onduidelijk. 

15:34. Ivan vertelt aan Bas, dat ze een akkoord van de gemeente hebben gekregen voor 10 oktober. Ook willen Ivan en Bas graag op het gezicht tijdens het boks gala. Dit mogen ze zelf beslissen.

15:40. Bas doet een telefoontje naar boer Klaver. Hij zou graag een koeienzadel willen bestellen, maar die heeft de boer niet. Ook is hij niet echt te spreken over het idee en zijn koeienzadels blijkbaar nogal duur. Ivan spreekt de boer voor hele andere dingen. Hij zou stier Frits graag weer in Utopia zien om de koe te dekken op dierendag, gewoon als verwennerij. Klaver 2.0 komt er dus aan in 2016? 

15:50. Het is vooralsnog een super rustige dag in Utopia. Er gebeurd vrij weinig om te vermelden. Filmpjes van eerder vandaag en de afgelopen nacht zijn wel al terug te vinden op Ugge.

15:56. De boodschappen zijn ook weer bezorgd.

18:47. Stefanie en Rolf hebben de eerste twee eet gasten voor Diner at Rosti.

19:02. Er arriveren alvast twee B&B gasten.

19:23. Ivan en Cees hebben ruzie, hier zo meer over in een nieuwe blog op Utopia Gekte.

19:51. Er worden nog snel meerdere groepsfoto's gemaakt met de gasten, B&B gasten en eet gasten.

00:00. Naomi heeft weer erg veel last van haar arm. Ze was om iets te pakken op de vide boven het kantoor geklommen, en maakte daarbij waarschijnlijk een verkeerde beweging. Met hulp van Bjorn is ze weer de vide af gekomen. Nu loopt ze alleen weer met veel pijn rond.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Waardeer jij wat Utopia Gekte elke dag doet en zou je iets voor ons terug willen doen? Lees dan deze pagina een keer door, wie weet kan jij ons helpen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.