Utopia nieuws 30 september 2015 ~ Utopia Gekte

9/30/2015

Utopia nieuws 30 september 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

Rolf: ''Helemaal top dat paard''!
- Bas en Bjorn begraven kwarteleitjes

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

11:41. Gina besluit vandaag weer wat kapsels te gaan knippen. Op dit moment is Bjorn aan de beurt voor een knipbeurt.

11:53. Tijdens een streamlock zien we dat de kippen weer eens los rond mogen lopen door de stal.

11:54. Rowena heeft het idee om iets met deurmatten te gaan doen.

12:09. Naomi zet Stefanie op de foto met een aantal mannelijke medebewoners. Dit moeten de foto's worden voor in de Glossy.

12:13. Benjamin is Gabriëlle al een poosje aan het interviewen. Normaal doet Gabriëlle de interviews voor de Glossy, maar zelf moet ze natuurlijk ook geïnterviewd worden.

12:51. Een aantal bewoners zijn alvast aan het discussiëren over verschillende stellingen als voorbereiding op het debatteren.

12:56. Er is weer 169 euro en 40 cent aan boodschappen afgeleverd.

13:33. Er komt een groep kinderen het terrein op voor een kinderfeestje.

13:40. Gina is Nicole's haren weer aan het verven. Gisteren(?) was ze hier ook al mee bezig. Het lijkt er op dat Nicole highlights krijgt. Daarna wordt het iets geknipt en uiteindelijk ook nog in de krul gezet.

16:18. Bjorn ligt lekker in de zon te zonnen.

17:37. Bas en Ivan zijn iets aan het maken bij de kas. Misschien dat ze een groter verblijf voor de vogels/kippen aan het maken zijn. Hier hadden ze het namelijk al langer over.

17:49. Er komen twee dames met twee hondjes het terrein op. Dit zijn als het goed is de dames die met de Utopianen de opties komen bespreken voor het aanschaffen van een hondje.

19:58. De bewoners hebben zojuist weer heerlijk gegeten.

22:09. Het is erg rustig in Utopia. Op de ene stream zien we Naomi in haar eentje achter de computer zitten. Ze heeft Justin Bieber muziek in haar oren en zit zachtjes mee te zingen. En op de andere stream zien we Cees in stilte de krant(?) lezen.

23:50. Er was net een lange streamlock gaande waardoor we iets interessants gemist hebben. Uit het gesprek wat na de streamlock plaats vond tussen Ivan en Naomi kunnen we opmaken dat er een interessante weddenschap/afspraak is gemaakt tussen Bas en Ivan. De heren hebben schijnbaar afgesproken dat één van de twee weg gaat. Hoe precies weten we niet omdat we het dus gemist hebben. Maar we denken dat het met het kickboksgala te maken heeft aangezien Ivan het heeft over ''de inzet verhogen''. We denken dat ze afgesproken hebben dat degene die de wedstrijd verliest Utopia verlaat. Maar of dat ook echt zo afgesproken is weten we dus niet zeker vanwege de streamlock. Naomi zegt in ieder geval dat ze Ivan niet ook nog wil zien vertrekken. Maar dat ze zich nu wel aan hun afspraak moeten houden omdat ze elkaar de hand hebben geschud.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.