Utopia nieuws 3 september 2015 ~ Utopia Gekte

9/03/2015

Utopia nieuws 3 september 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- (Video) Ruzie in het zwembad
- Bas ontvangt een doos vol met broed eieren

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

11:52. Stefanie wil graag even met Gina praten. Gina zegt nog een knip afspraak te hebben. Daarna gaan ze praten.

12:13. Bas zat op Stuk, tot Stuk rond ging lopen in de stal en Bas daardoor van zijn rug viel. Bas wil graag de koe leren berijden. Hij had al met boer John gebeld om te vragen of het mocht en mogelijk was om op een koe te rijden.

12:24. Bas van Mora komt weer langs. Dit keer om spullen en snacks af te leveren.

13:20. Er is weer een hele lading broed eieren voor Bas binnen gekomen.

14:03. Er is weer een streamstoring gaande. Geen enkele stream werkt.

14:07. Cees heeft een zakelijke afspraak. De man heeft tompouces meegenomen voor de bewoners. Op elke tompouce staat een naam van een Utopiaan. ''Leuk gedaan, wordt zeer gewaardeerd'', laat Cees weten. Ook is er nog een andere man in Utopia, maar waar die voor komt is onduidelijk.

14:25. Gina heeft weer een klant in de kapsalon.

15:52. Rob geeft Mark een rug massage. Het is verder erg rustig in Utopia deze middag.

16:09. Bas had net een telefoongesprek en deed zich voor als Rob. Het leek er op dat hij twee ''modellen'' voor zichzelf bestelde. Zodra er meer duidelijk is, zullen we er natuurlijk op terug komen.

17:32. Vanessa heeft bijna alle Utopianen gehad, Ivan, Mark, Wilco, somt Gina op.

20:41. Naomi en Ivan doen ook deze avond weer samen de koeien.

22:18. Er is weer muziek in de loods.

23:22. Gabriëlle vraagt of Benjamin haar bh wil losmaken. (Ze heeft gewoon een shirt er over aan) Dit doet Benjamin vervolgens supersnel met één hand. Naomi en Gabriëlle staan verstelt dat hij het zo snel kan. Misschien moet hij eens mee doen met wedden dat. Een bepaald record aantal bh's losmaken in een bepaalde tijd.

01:18. We hebben een filmpje toegevoegd van eerder vandaag.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Sluit je ook aan bij onze Facebook groep met 15.000 leden. Klik hier om lid te worden en altijd op de hoogte te zijn van het laatste Utopia nieuws.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.