Utopia nieuws 28 september 2015: Cees deelt een geheimpje ~ Utopia Gekte

9/28/2015

Utopia nieuws 28 september 2015: Cees deelt een geheimpje

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Rowena sloeg er op los. Vroeger
- De kippen worden ondergewaardeerd

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

12:00. Ivan is van mening dat de kippen worden ondergewaardeerd.

12:57. Ivan heeft een kip op zijn rug voor zich liggen. Hij lijkt dat maar grappig te vinden. De kip ligt stil en doet niks meer.

13:11. Morgen komt pony Sascha. Maar dan moet wel eerst de stal nog verbouwd worden zodat ze een plekje heeft.

13:25. Nicole is vandaag ziek en gaat dus niet tatoeëren.

13:36. Bas besteed weer aandacht aan zijn vogeltjes en voert het kalkoentje en de Peking eenden.

13:39. Rob gaat zijn stemmen waarschijnlijk verdelen over Rolf, Cees en Gina.

14:15. Bas is aan het klussen in de stal.

14:17. Ook de boodschappen zijn blijkbaar weer afgeleverd.

14:31. De markt kramen worden ook weer opgehaald.

15:17. Rowena is de loods aan het vegen.

15:35. Gina heeft zichzelf even terug getrokken en ligt op de schommelbank met muziek in haar oren. Naast haar op de leuning ligt het kalkoentje.

15:37. Rowena is de loods ook meteen maar even aan het dweilen.

15:46. Bas vindt dat Cees hoofd samenleving moet zijn.

16:08. Stefanie ligt op bed omdat ze last van haar rug schijnt te hebben. Vanavond gaat ze wel koken. Kaas soep, maar daar heeft Cees niet zo'n zin in. Onopvallend probeert hij daar dus verandering in te brengen. Hij vraagt of het Stefanie wel gaat lukken en of iemand anders het koken niet over moet nemen. Ze kunnen namelijk best iets anders maken, die soep kan morgen ook nog wel.

16:10. Ivan en Mark zijn aan het klussen in de stal.

16:51. Rolf maakt de douch ruimtes schoon.

17:28. Gabriëlle is nog steeds gesprekken aan het voeren voor haar Glossy. Op dit moment is Cees aan de beurt. Gabriëlle vraagt Cees om een geheimpje te delen. Zo heeft Benjamin laten weten dat hij 's ochtends bid en is Gabriëlle bang in het donker. Cees vertelt dat nu hij in Utopia zit hij zijn behoefte aan geslachtsgemeenschap helemaal uitgeschakeld heeft. Interesting ;)

18:56. De bewoners zitten aan tafel om te eten. Stefanie heeft soep gemaakt, en er zijn ook 2 croissantjes voor iedereen.

19:39. Cees confronteert Mark met een actie van hem. Cees had gister kapsalon gekocht tijdens de markt. Hij had er geen tijd voor en heeft na drie hapjes de kapsalon in de koelkast gezet, met zijn naam er op. Vanavond heeft hij maar 1 kopje kaas soep genomen omdat hij wist dat hij nog kapsalon had staan. Maar wat blijkt nu. Mark heeft het al opgegeten. Hij had zo'n trek, en dat er een naam op stond boeide hem blijkbaar niet. Cees grijpt nu dus mis. Mark kan er trouwens alleen maar om lachen nu Cees hem er over aanspreekt.

20:20. Nicole belt met Prem vanwege de plannen voor een debat. De Utopianen zullen 200 euro en een fles Rum betalen voor zijn komst. Prem zegt dat hij daar normaal zijn bed niet eens voor uit komt. Maar hij zal dit keer een uitzondering maken als hij dan zelf ook een stelling in mag brengen. Ook wil hij een vergoeding voor zijn reis kosten.

21:40. Mark, Rolf en Bjorn zijn op een aparte en gevaarlijke manier aan het darten. Het dart bord hangt aan de muur waar je de tattoo studio in gaat. De heren gooien de pijltjes alleen niet recht van voor het dartbord. Maar vanuit de blauwe slaapkamer. Ze zien dus niet waar ze de pijltjes heen moeten gooien.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.