Utopia nieuws 27 september 2015: Bas zoent met een andere dame ~ Utopia Gekte

9/27/2015

Utopia nieuws 27 september 2015: Bas zoent met een andere dame

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Wat er vannacht nog gebeurde...
- Cees doet een oproep aan bezoekers
- De bezoekers stromen binnen
- Er waren vrienden voor Gabriëlle aan het hek

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

11:47. Rolf, Rob en Mark hebben het al meteen erg druk in de Le Luifel.

12:30. Cees is druk bezig met het geven van een rondleiding.

12:38. Ivan stuurt mensen de loods uit. Ze mogen daar alleen binnen komen met een rondleiding van Cees of Bjorn.

12:54. Mensen die sigaretten willen verwijst Cees naar Mark.

13:19. Bjorn heeft Cees afgelost en geeft inmiddels een rondleiding aan een nieuwe groep bezoekers. Hij doet dit met behulp van een microfoon. Zo is hij beter verstaanbaar. Cees deed het namelijk zonder, en dan moet je wel erg hard gillen om het verstaanbaar te maken voor iedereen die mee loopt.

13:22. Tijdens de markt is er ook weer live muziek. Een man die we al vaker in Utopia hebben gezien is gitaar aan het spelen, terwijl Rowena aan het rappen is.

13:44. Rowena staat vandaag met Wim achter de bar ingedeeld. Maar op dit moment heeft ze haar eerste half uurtje ''vrij'', om een tennis les te geven. Dit doet ze op het weiland bij Baas Beach, en er zijn best wat geïnteresseerden

14:47. Naomi hangt samen met kickbokstrainer Fitz een poster voor het kickboksgala op. Dit doen ze boven het dak van de tattoo shop. Zo hopen ze nog meer kaartjes te verkopen.

15:13. Bjorn is weer met een rondleiding bezig.

15:14. In de Le Luifel is de patat bijna op, maar er staat nog een erg lange rij en de markt is nog niet voorbij. Ze moeten zo dus weer patat bij gaan maken.

16:58. Bas staat met een andere dame/bezoeker te zoenen terwijl hij gister avond nog een date had met Didi, in bed met haar lag te zoenen en haar verzekerde dat hij haar echt leuk vind, en dat hij dat echt niet met iedereen zo doet. Bas werd net ook nog op zijn date met Didi gewezen, en toen liet hij weten te denken wel verliefd op haar te zijn. Maar deze actie lijkt toch anders te bewijzen. Zie de beelden onder aan deze blog.

20:22. Bas ligt op bed met muziek in zijn oren voor zich uit te staren. Zou hij na aan het denken zijn hoe hij deze situatie weer op gaat lossen?

22:45. Rowena is Bjorn aan het vertellen over hoe ze vroeger was. ''Als je maar één seconde te lang naar me keek had je een probleem met me''.

22:47. Bjorn vertelt ook over vroeger. Hij vertelt dat hij gepest werd en dat hij is blijven zitten in groep drie omdat hij dyslexie had.

00:12. Gina denkt sowieso genomineerd te worden. Ze verwacht vier stemmen te krijgen. Mark wil dus tactisch gaan stemmen en drie stemmen aan Stefanie geven zodat Gina veilig is. Mark wil niet weer vijf dagen in spanning zitten. Ook zou hij het oneerlijk vinden als Gina die werkt en veel doet er op komt terwijl een Stefanie die alleen maar aan het roken en zuipen is er niet op komt.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.