Utopia nieuws 26 september 2015 ~ Utopia Gekte

9/26/2015

Utopia nieuws 26 september 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Wanneer in oktober zijn de nominaties?
- Een spannende dag breekt aan!
- Iedereen heeft er zin in
- Bas: ''Dan mag ze voor me zorgen''
- Nicole: ''Ik ben niet narcistisch, wel arrogant''

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

11:10. Nicole, Bjorn en Rowena hebben het over de mensen die met een vriendin of vriend Utopia in zijn gekomen. Joey, en Giorgio zijn beiden met een vriendin er in gekomen, en met een andere vriendin er weer uit gegaan. En Stefanie heeft haar relatie ook niet volgehouden. Rowena moet nu bewijzen dat het ook anders kan. De enigste die het voor de rest vol gehouden heeft is Emil. Die is er uiteindelijk uitgegaan omdat het slecht ging met zijn vriendin. Volgens Bjorn had ze asperger. Maar volgens Nicole klopt dat niet en had ze wat met haar darmen. Wij hebben het even terug gezocht en beide uitspraken kloppen niet. Lydia had last van derealisatie. En omdat het niet zo goed met haar ging is Emil naar huis gegaan. Maar Emil is dus wel bij zijn vriendin gebleven en heeft haar niet ingeruild voor een ander, zoals de andere Utopianen deden.

11:54. Bokstrainer Fitz komt weer het terrein op met een groepje boksers. Bas blijft in bed, hij is verkouden. Volgens Ivan is Bas niet echt ziek en kan hij gewoon mee trainen. Maar Bas heeft duidelijk geen behoefte aan een training vandaag.

12:11. De boks les is weer in volle gang. Ivan doet wel weer fanatiek mee.

12:15. Rolf staat alvast bij de poort te wachten op zijn familie bezoek.

12:29. Rolf's familie bezoek komt het terrein op.

14:15. Cees merkt op dat Gabriëlle grote handen heeft. ''Ja ik ben ook een grote vrouw, dan kan ik geen kleine handen hebben'', laat ze weten.

14:17. Mark is aardappels tot friet aan het snijden. Rob helpt hem erbij door de aardappels eerst af te spoelen.

14:31. Gina is Mark inmiddels ook aan het helpen in de keuken.

14:39. Morgen is de Utopia markt. De marktkramen worden op dit moment weer afgeleverd. Bjorn en Ivan gaan meteen met de indeling aan de slag.

14:41. Benjamin ligt nog steeds ziek in bed. Het heerst in de loods. Meerdere bewoners zijn niet lekker. Ook Bas lag eerder vandaag nog verkouden/ziek in bed.

15:03. Cees is de tuin aan het schoffelen.

16:30. De bewoners gaan centraal.

17:05. Didi de date van Bas komt het terrein op gelopen.

17:08. ''Ik besluit toch zelf wie ik in me Toko wil hebben'', aldus Mark.

17:14. Nadat Ivan Mark aangesproken heeft mag Rolf toch mee helpen met de voorbereidingen en het snijden van friet.

19:06. De bewoners gaan aan tafel om te eten.

20:14. Ivan en Naomi zijn bij de koeien. Helaas hebben we niet het hele gesprek kunnen volgen, maar Ivan en Naomi hebben blijkbaar gesproken over wat Naomi dwars zit. ''Het moet niet ten koste gaan van jezelf. Je moet ook tijd in jezelf investeren'', horen we Ivan zeggen. Naomi worstelt ergens mee en ze laat weten dat het zo lang duurt. Als Ivan de stem vervolgens nadoet die de bewoners bij één roept voor een mededeling, lijkt Naomi te worstelen met de onduidelijkheid over of Utopia nou wel of niet door gaat.

21:42. Terwijl Bas een geweldige date met Didi heeft, en zelfs een eerste kus (en een tweede, en een derde en een vierde kus) met haar uitgewisseld heeft, liggen nu opeens de streams er weer uit. Waarschijnlijk weer een storing aangezien de streams bij niemand laden op dit moment.

21:44. De streams werken weer en we zien onder andere Naomi, Gabriëlle, Wim, Benjamin, Bjorn en Rowena buiten op de wei de witte party tent opzetten voor de markt van morgen.

21:45. De tiende komt Didi Bas aanmoedigen. Dan gaan ze elkaar dus sowieso weer zien.

23:47. Didi vond de date heel leuk, en hoopt snel terug te komen. Dit laat ze weten terwijl ze nog even samen met Bas op het rokersbankje zit te kletsen.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.