Utopia nieuws 25 september 2015 ~ Utopia Gekte

9/25/2015

Utopia nieuws 25 september 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Een dramatische avond in Utopia
- Naomi blijft in bed liggen vandaag
- Bas mist een kuikentje
- ''Iemand is me f*cking aan het saboteren, ik weet het zeker!''

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

11:01. Rowena is fanatiek aan het sporten in de gym.

11:41. Bjorn is met keiharde muziek op de achtergrond inmiddels ook aan het sporten in de gym.

11:42. Wim is nog steeds druk bezig met het afwerken van de nieuwe loodsdeur, het resultaat ziet er goed uit.

11:55. Rolf loopt naar Bas toe om te vertellen dat er toch geen diner is. Hij kan niet weer een diner maken met geld van de BV. Dat is krom. Wel heeft hij een fles champagne voor Bas geregeld.

12:25. Er zijn weer boodschappen afgeleverd.

12:43. Rob is de bar aan het schoonmaken.

12:54. Naomi doet ook mee aan de schoonmaak en is de loods aan het vegen.

13:39. Bas probeert nu via Stefanie te regelen dat ze alsnog een diner voor hem en Didi maken.

15:15. De eerste spullen voor vanavond worden afgeleverd. Zoals boksen, een gitaar, en andere apparatuur.

20:12. De foute party is in volle gang, en de sfeer zit er goed in. Op dit moment draait er zelfs een kerstliedje. Nog wat vroeg, maar ja alles kan natuurlijk tijdens een foute party.

22:57. Rolf zit samen met een aantal bezoekers van de foute party, buiten bij het rokersbankje muziek te maken. Er word gezongen en gitaar gespeeld. Het ziet er zowel binnen als buiten erg gezellig uit. Ondanks dat het geen grote drukte is.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.