Utopia nieuws 23 september 2015 ~ Utopia Gekte

9/23/2015

Utopia nieuws 23 september 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Stefanie krijgt meer energie
- Post voor Stefanie en Bas
- Mark is intens verdrietig
- Naomi laat zich als een prinses rondrijden
- Knuffelen en eten met Ivan's familie

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

10:33. Rowena is aan het basketballen bij Gabriëlle's basketbal paal.

10:43. Benjamin, Wim en Ivan zijn aan het sporten in de gym. Mark en Gina komen ook binnen lopen en gaan ook maar weer eens aan de slag.

11:23. Er is een man in Utopia om met Gabriëlle en Naomi over de Glossy te praten.

12:06. Ivan is zijn haren nog snel aan het doen. Als zijn familie straks op bezoek komt moet hij er natuurlijk wel netjes bij lopen.

12:14. Gabriëlle is de loods aan het vegen.

12:41. Naomi laat zich als een prinses over het terrein rijden. Ondertussen bespreekt ze met Bjorn wat de plannen zijn voor de runwayshow die ze aan het organiseren is.

12:53. Benjamin en Gabriëlle zijn aan het boksen, wat uitmond in een stoeipartij. Wat natuurlijk erg leuke beelden oplevert. Zie gifjes onderaan deze blog.

13:06. Cees hangt de was buiten aan de waslijn.

13:09. Ivan's familie komt in een auto het terrein op gereden.

15:33. ''Zeg je date maar af zaterdag. Die zus van Ivan, hoe leuk is dat'', aldus Cees tegen Bas. Laatstgenoemde had laten weten de zus van Ivan wel een ''lekkerding'' te vinden.

15:35. Ivan's wang wordt door zijn moeder met een touwtje onthaard.

16:00. De boodschappen worden ook weer afgeleverd.

16:17. De bewoners gaan nog snel op de foto met Ivan's familie, en daarna is het al weer tijd om afscheid te nemen.

16:49. ''Stiff laat niet iedereen je post lezen, ze gaan het tegen je gebruiken'', aldus Gabriëlle. Wat er in de post staat weten we niet. Maar het lijkt Gabriëlle dus niet slim om het aan anderen te laten lezen.

17:37. Rowena voert met Rob een gesprek over Stefanie. In Rob zijn ogen zijn ze gewoon matties. En volgens hem weet Stefanie dat ook.

17:45. Naomi is bloed sacherijnig. ''Laat me maar even''.

18:32. Ivan had niet het idee dat alles thuis goed ging. ''Er was iets niet haaks'', laat hij aan Nicole weten.

20:03. Stefanie en Naomi doen ook deze avond weer samen de koeien.

20:05. De standhouders voor de standhouders borrel arriveren.

23:25. De bewoners zijn aan het weerwolven.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.