Utopia nieuws 22 september 2015 ~ Utopia Gekte

9/22/2015

Utopia nieuws 22 september 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Gaat Bas de slaaf van Ivan worden?
- Cees en Stefanie flippen tegen elkaar
- Utopianen veel te laat wakker
- Wim in tranen vanwege post

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

13:15. Rowena en Cees hebben onenigheid om de telefoon. Beide inwoners hebben hem nodig, en Cees vind dat zijn telefoontje meer prioriteit heeft.

13:26. ''Net als dat hij mensen stalkt met zijn eten. Hoe minder aandacht je er aan besteed, hoe beter het is voor iedereen'', aldus Nicole. Ook zij irriteert zich blijkbaar weer of nog steeds aan Cees.

13:34. Mark zegt dat hij de biggetjes van zijn zakgeld gaat betalen. Maar daar zouden ook de hair extensions voor Gina al van betaalt worden.

14:07. Er is weer een kickboks les in Utopia. Nog even oefenen en ze zijn helemaal klaar voor het boksgala.

15:19. Gina zet haar eigen haren in de krul.

16:05. De kuikens hebben een nieuw onderkomen gekregen. Gemaakt door Wim en Bas, en gestyled door Nicole.

16:15. Naomi is druk bezig om Gina met haar nieuwe kleren op de foto te zetten. Ze gaat onder andere bij de schommel op de foto, en er wordt zelfs een kampvuur gemaakt voor op de achtergrond.

17:10. Bas is op de bank aan het puzzelen en krijgt daarbij hulp van Stefanie en Nicole die daar de aardappels aan het schillen zijn. Rob is ondertussen ook druk bezig. Hij doet de afwas.

19:52. Stefanie en Naomi zijn weer samen bij de koeien te vinden.

20:28. Gina neemt het kapsel van Ivan onder handen.

21:22. De bewoners hebben een feestje met muziek in het kantoortje. Waarschijnlijk een reclame moment voor het foute feestje dat er aan zit te komen aangezien ze zichzelf allemaal heel apart gekleed hebben.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.