Utopia nieuws 21 september 2015. ~ Utopia Gekte

9/21/2015

Utopia nieuws 21 september 2015.

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Vervelende kijkers en bezoekers.
- Stefanie werkt en Naomi kijkt toe.
- Kuikentje springt van Bjorn zijn schoot af.
- Is Bjorn blij met zijn post?

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

08:00. Een aantal bewoners worden wakker waaronder Naomi en Stefanie die naar de koeien lopen.

09:00. Nog meer bewoners worden wakker waaronder Nicole en Rowena. Tijd voor de make-up!

10:00. Bjorn is vandaag de gelukkige die zijn post in ontvangst mag nemen. 

10:40. Naomi heeft ontdekt dat je er 'vet slank' uit ziet als je de spiegel anders neer zet. 

10:45. Bjorn leest nog altijd zijn post door op de bank in de woonkamer. Er is weinig tot geen woord gezegd over de inhoud van de post. Wel kunnen we aan zijn gezicht aflezen dat het vooral leuke post is. 

10:46. ''Ik kan mij niet focussen in deze toko'', moppert Gabriëlle. Ze is in gesprek met Naomi en Stefanie.  

10:51. Het is vooralsnog een lui dagje in Utopia. Rolf leest zijn krantje op de bank, Bjorn leest zijn post daar, Bas en Cees ontbijten daar en Benjamin zit er ook bij. Gabriëlle besluit om ook maar op de bank te gaan zitten. ''Hi babe'', zegt ze tegen Benjamin die naast haar zit.

10:57. Rowena heeft de tijd van haar leven met de haan. Ze doet een aantal keren het geluid van een haan na. Ook geniet ze intens van het prachtige zonnetje die zich vandaag goed laat zien.

11:42. De boodschappen worden weer afgeleverd.

12:10. Rowena is de loods aan het vegen.

12:59. Rolf licht Stefanie in over de 'vieze gewoontes' van Cees. Rolf heeft namelijk een mail gelezen over het neuspeuteren van Cees. Hierover zo meer in een uitgebreid nieuw artikel op Utopia Gekte.

13:55. Gina krijgt binnenkort nog langer haar. ''Mark levert ook al zijn geld in en dan krijg ik extensions'', vertelt ze enthousiast aan haar mede bewoners.

14:20. Het is tijd voor een groepsfoto. Deze foto gaat voor zover wij weten gebruikt worden voor op een nieuwe ansichtkaart.

14:25. Er zijn al 18 kuikentjes geboren inmiddels. (Zie gifje onderaan deze blog)

14:55. Utopia kat Jill is er weer. Rowena knuffelt met haar in de lounge achter de loods.

17:59. De bewoners gaan aan tafel om te eten.

18:40. Stefanie en Gabriëlle zijn aan het sporten in de gym.

19:47. Ook deze avond doen Naomi en Stefanie weer samen de koeien.

20:18. Naomi is aan het boksen in de gym.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Gelukkig hoef je je geen moment te vervelen, want wij hebben ook een enorme Facebook groep met bijna 15.000 Utopia fans. Kom jij er gezellig bij? Klik dan hier.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.