Utopia nieuws 19 september 2015 ~ Utopia Gekte

9/19/2015

Utopia nieuws 19 september 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Naomi is nog steeds ziek
- Zingen voor Naomi's vader

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

11:44. Cees is het een en ander in aan het pakken in het kantoor. En een ander deel van de bewoners is weer tasjes aan het vullen voor de vluchtelingen.

11:51. Nicole heeft weer een tatoeage klant.

12:08. Mark en Gina zijn aardappels tot friet aan het snijden

12:24. Twee mensen komen een lading verhuisdozen brengen zodat de bewoners nog even vooruit kunnen met de bag to the future actie.

12:35. Cees maakt het koffiezetapparaat schoon.

12:43. Naomi vertelt dat haar vader jarig is, en dat ze samen met de andere bewoners voor hem wil zingen.

13:05. Cees hangt de was op aan de waslijn en hoopt dat het niet gaat regenen.

14:10. Gina is de haren van Cees aan het knippen.

14:25. Bokstrainer Fitz en boksers arriveren voor de bokstraining. Rowena doet niet mee aangezien ze een beetje ziek is.

15:01. Om twee uur zouden de dames voor het daten met Bas langskomen. Maar op dit tijdstip zijn de meiden er nog niet. Waarschijnlijk is de tijd veranderd in verband met de bokstraining.

16:36. De dames voor het daten met Bas komen het terrein op.

16:48. De eerste date begint.

18:08. Het daten met Bas is in volle gang.

20:08. Bas gaat zijn keuze bekend maken.

20:39. De bewoners gaan aan tafel om te eten.

22:35. Cees spreekt Ivan er op aan dat hij weer zijn taak van het schoonmaakrooster niet gedaan heeft. Ivan vind het fascinerend dat hij het altijd pas aan het eind van de dag te horen krijgt.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Waardeer jij wat Utopia Gekte elke dag doet en zou je iets voor ons terug willen doen? Lees dan deze pagina een keer door, wie weet kan jij ons helpen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.