Utopia nieuws 17 september 2015 ~ Utopia Gekte

9/17/2015

Utopia nieuws 17 september 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- De nachtelijke taferelen
- Naomi voelt zich niet goed
- Cees is lekker aan het mopperen
- Aan de slag met de loods deur

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

09:21. Gina en Mark komen hun bed uit.

09:49. Bas knuffelt met zijn geitjes, en geeft ze alle aandacht.

10:03. Nicole is hangop aan het maken.

10:24. Stefanie en Gabriëlle zijn aan het sporten in de gym.

10:26. Wim gaat aan de slag met de loodsdeur.

10:31. De oude loodsdeur wordt er uit gehaald. Bijna alle Utopianen helpen mee.

11:50. Mark en Gina gaan ook maar eens sporten in de gym.

12:21. Rob wijst Rolf er op om wel zijn mes af te wassen. Als één iemand het laat liggen, ligt straks alles vol.

12:31. Gabriëlle is bezig met haar glossy. Gabriëlle voert daarvoor één op één gesprekjes met haar mede bewoners. Bjorn schijnt vroeger heel erg gepest te zijn. Zelfs zo erg dat hij het leven niet meer zag zitten.

12:40. Rolf wilde een hartige prei taart gaan maken vanavond. Alles is bestelt behalve bladerdeeg. Vanavond zal dus waarschijnlijk weer een snack avond worden.

13:14. Rolf laat aan Gabriëlle weten dat hij een grote bek heeft, maar wel een hartje van goud.

13:46. Bjorn en Bas nemen Rowena in de maling. Ze zeggen dat ze ook een foto van haar op het koffiezetapparaat hebben gezet. maar hebben daar een Playboy foto voor gebruikt. De foto gaat er weer afgehaald worden. Rowena vond het zo voorspelbaar.

14:28. Bjorn krijgt zangles in de fotostudio.

15:20. Als Rolf en Rowena ook zangles willen dan kan dat, maar dan achter elkaar en niet tegelijkertijd. Dat is beter volgens de zanglerares.

15:47. Het kozijn zit er inmiddels in. Zie foto's onderaan deze blog.

16:22. Gina, Mark en Rowena zijn aardappels tot friet aan het snijden. Rowena merkt op dat het best nog zwaar werk is om de aardappel door de snijmachine te slaan.

16:30. Onder andere Stefanie en Bas zijn weer tasjes aan het inpakken voor de vluchtelingen. Gabriëlle en Gina zien we daar ook weer mee aan de slag gaan.

16:39. Benjamin en Bjorn zijn aan het overleggen over de Baas Bas dating day. Wat gaat er die dag allemaal gebeuren, en hoe gaan ze het aanpakken.

17:40. Wim en Ivan spannen een zeil voor de open loods deur. Het is nu wachten tot de ramen geleverd worden, en dat kan nog een aantal dagen duren.

19:36. De academie over de paardenmishandelingen gaat van start. Alleen de Utopianen zijn hier bij aanwezig.

21:50. Stefanie ruimt de vaatwasser uit.

22:24. Rowena heeft een breek momentje. Ze is in tranen en wordt getroost door vrouwelijke mede bewoners.

22:54. Rowena vraagt aan Gabriëlle wat Moehee betekend. Gabriëlle weet het niet, ze denkt vrouw, ze gebruikt het gewoon.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Waardeer jij wat Utopia Gekte elke dag doet en zou je iets voor ons terug willen doen? Lees dan deze pagina een keer door, wie weet kan jij ons helpen.4 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.