Utopia nieuws 16 september 2015: Gabriëlle ontvangt een geboortekaartje ~ Utopia Gekte

9/16/2015

Utopia nieuws 16 september 2015: Gabriëlle ontvangt een geboortekaartje

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Post voor Naomi en Rob
- ''Misschien probeerde hij weg te rennen van een gruweldaad''
- Bewoners pakken tasjes in voor jonge vluchtelingen

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

07:42. Ivan doet deze ochtend de koeien alleen. Naomi is namelijk ziek en blijft dus nog even in bed liggen.

09:40. Bas haalt post op bij de brievenbus. Dit keer zijn Naomi en Rob de gelukkigen die iets van het thuisfront te horen krijgen.

10:00. Nieuwkomer Rowena is de keuken aan het opruimen.

10:19. Gina komt ook haar bed maar eens uit.

10:44. Bjorn is aan het boksen in de gym.

10:53. Bas is op zoek naar vogelverschrikker Victor. Hij is spoorloos verdwenen.

12:00. Er is een dame in Utopia om te vertellen over de actie bags to the future. Lees er hier meer over.

13:04. De bewoners zijn druk bezig met het inpakken van tasjes, en het sorteren van spullen.

13:40. Naomi voelt zich niet lekker, als dit met de tasjes allemaal klaar is gaat ze weer in bed liggen.

14:10. Er worden nieuwe spullen gebracht om uit te zoeken en in de tasjes te stoppen. De bewoners kunnen dus nog even doorgaan.

14:50. Cees belt rond vanwege de bag to the future actie. Hij belt rond voor donaties van speelgoed, tasjes, en andere spullen die ze daar voor kunnen gebruiken.

15:09. Er komt een food truck met Luikse suikerwafels het terrein op. Dit is waarschijnlijk een nieuwe standhouder voor de markt. Tijd voor de Utopianen om eerst nog even alles te proeven.

16:39. Gina is Stefanie's haren aan het verven.

16:44. Rowena mag alvast aardappels gaan schillen. Dit is een deel van haar ontgroening. Rolf heeft bedacht dat ze hem een aantal dagen moet helpen bij het koken. En zondag moet ze zelf koken.

17:05. Gabriëlle's vriendinnetje Eliane is 12 september bevallen. Gabriëlle heeft een geboortekaartje ontvangen. ''Mooie naam Kehlani. Wat ben ik blij voor die meid'', aldus Gabriëlle.

17:47. Er is een dame in Utopia om allemaal rugzakjes en speelgoed voor de bag to the future actie te brengen. 

19:33. Stefanie verzorgt deze avond de koeien.

19:53. Er zijn twee mannen het terrein opgekomen om tasjes te brengen. Deze tasjes kunnen de bewoners dan weer vullen met spullen. Nog meer tasjes om de jonge vluchtelingen te helpen.

21:03. Signe is weer in Utopia om nog wat tasjes af te leveren.

23:42. Bas heeft vogelverschrikker Victor in de gym gezet. Voor de deur. Met een stuk touw/tape heeft hij de vogelverschrikker aan de deur vastgemaakt. Als iemand morgen dus gaat sporten, en de deur open doet, valt Victor ze zo in de armen.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Waardeer jij wat Utopia Gekte elke dag doet en zou je iets voor ons terug willen doen? Lees dan deze pagina een keer door, wie weet kan jij ons helpen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.