Utopia nieuws 15 september 2015 ~ Utopia Gekte

9/15/2015

Utopia nieuws 15 september 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Rolf en Cees 's nachts wakker
- De verschrikkelijke
- Veel probleempjes op de vroege ochtend
- Weinig post voor Mark

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

10:40. Er zijn twee mannen in Utopia om te praten over het boksgala.

10:47. Rowena heeft lekker geslapen en is vrolijk opgestaan vandaag, ze doet namelijk een vreugdedansje buiten

10:51. Gabriëlle heeft slecht nieuws voor Bjorn, hij staat vandaag op het schoonmaakrooster ingedeeld voor de douches en de toiletten.

10:56. Rowena heeft zich even terug getrokken in de kas en knuffelt daar met het kalkoentje.

11:19. De bewoners gaan centraal. Lees er hier meer over.

12:45. Er zijn twee jongens in Utopia die ''stage'' komen lopen bij Wim

13:16. Bas belt met boer John vanwege een bok/geit. Het kost 50 euro. En daarna komen er niet echt veel kosten meer bij.

14:00. Bokstrainer Fitz en de boksers zijn er weer om met de Utopianen te trainen voor het kickboksgala.

14:02. Naomi krijgt een compliment van Fitz omdat ze ondanks haar spierziekte zo doorzet.

14:29. Er is weer boksles, Ook nieuwkomer Rowena doet mee.

15:55. De Mister Maisguy is er met zijn busje. Wij gaan er vanuit dat dit een nieuwe standhouder is voor op de markt en dat hij nu alvast zijn producten komt laten zien.

16:26. Stefanie en Benjamin staan in de horeca keuken te koken.

18:17. ''Hoe bevalt het?'' wordt aan Rowena gevraagd. Rowena laat weten dat ze het vanochtend even zwaar had. Gewoon een dubbel gevoel.

19:28. Bjorn en Benjamin bellen de dames die zich opgegeven hebben voor het daten met Bas. Hij wil ze uitnodigen om langs te komen aanstaande zaterdag.

20:32. Blijkbaar is er een mega rekening binnen gekomen van Johnny Gold. Giorgio had hem ingehuurd tijdens het mega meezing spektakel. Mark vraagt of Naomi er iets vanaf weet, of Giorgio het er met haar ooit over gehad heeft. ''Nee niks'', laat Naomi weten. ''Hij doet altijd alsof die mensen zomaar kunnen komen, sjongejongejonge''. Naomi hoopt dat er niet nog meer verrassingen aankomen. Ze kan hem een boze brief sturen. ''Wat een dwaas. [...] Ik zal het in de brief zetten''.

22:15. Nicole en Gabriëlle bestellen nog snel de boodschappen.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Waardeer jij wat Utopia Gekte elke dag doet en zou je iets voor ons terug willen doen? Lees dan deze pagina een keer door, wie weet kan jij ons helpen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.