Utopia nieuws 14 september 2015 ~ Utopia Gekte

9/14/2015

Utopia nieuws 14 september 2015

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Ivan: ''Dit mag echt niet meer gebeuren''
- Bas staat op eenzame hoogte
- Naomi gaat een konijn kopen
- Een boksgala, een runwayshow, en tattoo les
- Nieuwe inwoner Rowena loopt Utopia binnen

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

10:32. Boks trainer Fitz is samen met nog iemand anders in Utopia om allerlei dingen te bespreken over het boksgala.

10:35. Ook de tattoo leraren zijn weer in Utopia.

11:42. Naomi heeft ook een zakelijke afspraak met Milou. Zij hebben het over de runway show die Naomi wil gaan organiseren.

12:13. Bas heeft een aanvraag van 30 mensen die de loods willen huren. Deze mensen verblijven dan 30 uur in Utopia. Bas ziet het wel zitten, maar nog niet iedereen weet er van af. De bewoners zullen dan de loods uit moeten, en ergens anders moeten slapen.

12:30. Rolf maakt de toiletten schoon.

12:38. Bjorn vraagt of Bas geen plannetje in zijn schild voert om straks niet te hoeven boksen. Nee zegt Bas. Bas weet dat hij Ivan kan hebben. Hij moet alleen de eerste ronde overleven. ''Dan is hij daarna voor mij''

12:53. Nieuwe bewoner Rowena komt Utopia binnen. Lees hier, hier en hier meer over haar.

15:13. De boodschappen zijn weer afgeleverd.

15:32. Bas ontdekt dat Rowena de ex is van Lange Frans, en dat ze in de Playboy heeft gestaan.

15:33. Steeds meer bewoners komen achter Rowena's verleden. Lees hier hoe de bewoners en Rowena zelf reageren op deze ontdekking.

15:44. Rowena en Cees hebben het over de kamer indeling, Rowena gaat namelijk in de paarse slaapkamer slapen bij Naomi, (Gabriëlle,) Wim en Cees. Naomi wil alleen niet van haar tweepersoonsbed over naar een gewoon bed, dus moet er ruimte gemaakt worden voor nog een bed.

16:15. Rowena heeft voor de dames oogschaduw meegenomen.

16:19. Naomi is dol enthousiast. Rowena heeft heel veel make-up spulletjes bij waar Naomi superblij van wordt. En nog leuker voor Naomi is dat ze het ook mag gebruiken van Rowena.

16:25. Naomi zegt dat ze aan het huilen is van binnen, vanwege alle spullen die Rowena meegenomen heeft.

18:15. Mark is tegen Cees aan het mopperen en klagen. Ivan ligt in een deuk. Cees kan er niet echt om lachen. Tot ook hij langzaam lijkt te beseffen dat het een grapje is.

18:39. De bewoners kunnen weer aan tafel voor een heerlijke maaltijd.

21:39. Nicole is aan het knutselen op bed.

22:11. Bjorn helpt Rowena met het opmaken van haar bed.

22:23. De eigenaar van de Utopia kat komt haar kat weer ophalen.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Waardeer jij wat Utopia Gekte elke dag doet en zou je iets voor ons terug willen doen? Lees dan deze pagina een keer door, wie weet kan jij ons helpen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.