Utopia nieuws 13 september 2015: Billen kijken op de laptop ~ Utopia Gekte

9/13/2015

Utopia nieuws 13 september 2015: Billen kijken op de laptop

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Dronken Gina is een beetje in shock
- Rolf staart naar boven

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

12:09. Bjorn zit weer aanmeldingen te bekijken voor het daten met Bas. En dat betekend dat Bas er ook weer een aantal te zien krijgt.

12:53. Stefanie's familie is al een poosje in Utopia op bezoek. Ook hebben ze hond Rico meegenomen.

13:23. Bij elk familiebezoek is er wel taart aanwezig, en ook deze keer is dat niet vergeten. Tijd om de taart aan te snijden.

15:05. Er wordt nog snel een groepsfoto gemaakt, en dan is het alweer tijd voor Stefanie's familie om te vertrekken.

15:23. Bas zit achter de laptop, en bekijkt wel hele interessante plaatjes ;). Zien wat Bas ziet? Klik dan hier.

15:32. Er komen mensen voor een kinderfeestje het terrein op.

17:26. Cees doet de afwas.

17:26. Gina fluistert iets tegen Mark. Waarop Mark reageert dat het niet om het uiterlijk maar om het innerlijk gaat. ''Nee ik ben zo oppervlakkig als de pest, als ik het van een ander verwacht, moet ik er zelf ook wel goed uitzien'', laat Gina weten.

17:27. De bewoners maken nog snel een paar groepsfoto's met de kinderen van het kinderfeestje. Daarna moeten ze het terrein namelijk al weer gaan verlaten.

18:24. Wim en Rolf zijn aan het poolen.

18:36. Cees en Bas halen samen de was van de waslijn.

18:45. Nicole heeft nog snel wat gekookt, de groep kan dus aan tafel om te eten.

21:02. Cees en Bas zijn Rolf opzettelijk dwars aan het zitten. Cees confronteerde eerst Rolf met het feit dat hij vanavond niet gekookt heeft en vroeg of hij volgende week wel gewoon de hele week gaat koken. Rolf zegt van wel, op maandag na want dan zal Benjamin vegetarisch gaan koken. Benjamin zou morgen dus vegetarisch gaan koken, maar ze hebben deze avond ook al ''vegetarisch'' gegeten, en Cees vindt twee dagen achter elkaar vegetarisch eten niet zo leuk. Nu heeft hij dus met Benjamin geregeld dat Benjamin dinsdag gaat koken, en dat Rolf morgen moet koken. Uiteindelijk gooien Bas en Cees ook nog even opzettelijk wat spullen van de privé koelkast over naar de horeca koelkast. Ruimte genoeg in de gewone koelkast, maar ze doen dit gewoon omdat het kan. ''Kijken wat hij gaat doen''. Laatst was er namelijk een ruzie/woordenwisseling over.


Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Waardeer jij wat Utopia Gekte elke dag doet en zou je iets voor ons terug willen doen? Lees dan deze pagina een keer door, wie weet kan jij ons helpen.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.