Utopia nieuws 1 september 2015. ~ Utopia Gekte

9/01/2015

Utopia nieuws 1 september 2015.

Wat er ook gebeurde in Utopia...

In dit bericht lees je gedurende de dag ook klein Utopia nieuws zodat je nog minder mist. Het Utopia nieuws van gisteren is in dit bericht te vinden. Ook plaatsen wij, indien beschikbaar, Utopia video's van vandaag in dit bericht.

De eerste nieuwsberichten van de dag:

- Een broeierige nacht.
- Er komen geen nieuwe bewoners meer.
- Er is post bezorgd voor Nicole.

Het nieuws van nu

06:00. Waardeer jij Utopia Gekte? En heb je Facebook? Like onze pagina en klik op 'als eerste weergeven'. Zo ben je altijd op de hoogte van onze laatste berichten.

07:00. Ivan en Naomi verzorgen de koeien.

08:00. Cees begint al mopperend aan een nieuwe dag.

09:00. Nicole heeft post ontvangen van het thuisfront. Vele kaarten, brieven en foto's om te bewonderen.

09:30.

Rolf: ''De telefoon. Heb jij die gezien?''
Benjamin: ''Die is ff weg.''
Rolf: ''Owja. Okey.''


09:34 Bas is ook wakker en staat in de keuken. Hij is boos omdat iemand de broedmachine uit heeft gezet. ''Stelletje debielen hier'', moppert hij terecht. ''Waar is nu die tering telefoon weer'', vervolgt hij waardoor er een streamlock komt. Niet veel bewoners lijken te weten dat de telefoon 'achter' ligt. Ook Rolf wist dit een paar minuten geleden nog niet.

09:36. Wim brengt ondertussen de bar naar buiten om wat onderhoud uit te voeren. De dag gaat erg rustig van start en veel bewoners hebben we nog niet in beeld gezien. Cees zien we buiten een sigaret roken.

09:43. Cees heeft ook post ontvangen en haalt een enorme kaart uit een enorme envelop. ''Een bloemetje om je op te vrolijken'', lezen we op de buitenkant van de kaart. Hij is helemaal onder de indruk: ''Wauw! Moet je eens zien wat een ding man, haha! Prachtig, fantastisch! Het komt goed. Oh wat kennen ze me goed.''

09:44. Bas rookt ondertussen een sigaret achter de loods. Ivan zit daar ook met de laptop op zijn schoot. 

09:45. Na de enorme kaart begint Cees aan de grote stapel met kleinere enveloppen. Ook daar zit veel post in, hopelijk net zo leuk als de eerste kaart! ''Jeetje, waar moet ik beginnen man? Nou, ik begin maar ergens'', zegt Cees verbaasd. Hij is erg blij met de hoeveelheid post die hij heeft mogen ontvangen.

12:00. Bas was vanochtend pislink toen bleek dat de stekker van zijn broedmachine eruit was getrokken. Naomi bleek dit gedaan te hebben, met achteraf veel spijt. Toch kon ze niet anders vanwege de melkmachine. Bas laat het er niet bij zitten en doet een belletje. Hij besteld 30 nieuwe eieren en wil zich laten verrassen. Het blijft voor iedereen dus een raadsel wat er precies uit de eieren gaat kruipen binnenkort. 

14:56. De bewoners hebben net boks training gehad. Na de boks training stappen een aantal bewoners op de weegschaal om te kijken hoeveel ze wegen. Stefanie schijnt bijna evenveel te wegen als Benjamin. En Gabriƫlle wil haar gewicht geheim houden. Stefanie noemt uiteindelijk een getal op, maar het is niet duidelijk of dat dus echt Gabriƫlle's gewicht is.

15:20. Bas en Benjamin zitten te praten achter de loods. Ook Utokat Jill is weer terug op het Utopia terrein. De kat geniet weer volop van alle aandacht.

17:58. Rolf is druk aan het koken in de horeca keuken. Andere bewoners doen het wat rustiger aan. Zo zien we Mark en Bas darten in het woongedeelte van de loods.

19:20. Nicole krijgt van Rob een rug massage.

20:06. Ivan en Naomi zijn bij de koeien te vinden.

20:31. Cees belt de eigenaren van kat Jill, die weer regelmatig op het Utopia terrein te vinden is. Het baasje van de kat laat weten dat de kat regelmatig thuis is dus dat de kat waarschijnlijk alleen maar even komt buurten. Wel bedankt ze Cees dat hij het even laat weten.

23;55. Naomi en Cees zitten al de hele avond met elk een laptop op bed post te typen(?) Naomi heeft er voor gezorgd dat er ook hapjes en drinken bij het bed staat. Zo kunnen ze de hele avond doorgaan.
Dit bericht wordt nog verder aangevuld gedurende de dag. Sluit je ook aan bij onze Facebook groep met 15.000 leden. Klik hier om lid te worden en altijd op de hoogte te zijn van het laatste Utopia nieuws.

 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.