Utopia is dope, Bas wil echt niet weg. ~ Utopia Gekte

9/22/2015

Utopia is dope, Bas wil echt niet weg.

Bas wil ook wel Utopiaan van het jaar worden

Eerder deze avond zagen we Rowena en Bas samen in de lounge zitten. Al vrij snel ontstond er een interessant gesprek. Zo ging het onder andere over de Utopiaan van het jaar verkiezing. Dat Mark en Ivan graag Utopiaan van het jaar willen worden is al heel lang bekend. En Rowena liet niet zo lang geleden ook weten wel interesse te hebben in de titel. Maar uit dit gesprek blijkt dat Bas het ook wel leuk zou vinden om Utopiaan van het jaar te worden. Genoeg geïnteresseerden dus. ''Wat is jouw doel hier?'', vraagt Rowena geïnteresseerd. Bas zegt sowieso te willen zorgen dat er nog iets met de akker gebeurd. De overkapping bijvoorbeeld. En ook wil hij graag iets voor het kankerfonds doen. Volgens Rowena doet Bas het wel goed in Utopia. Hij heeft zijn eigen ding, zijn eigen wil. Wat haar betreft heeft hij zich er lekker tussen gewerkt en zich goed aangepast. Bas zegt zich niet aangepast te hebben. Hij is gewoon zo.

Alhoewel. Bas geeft toe dat hij zich toch wel een beetje aangepast heeft omdat hij gewoon wil blijven. Utopia is een dope plek om te zijn, Bas zou echt niet weg willen. En Rowena denkt er precies zo over. Ze vind alle Utopianen lieve mensen, maar heeft wel zoiets van doe niet zo moeilijk om die telefoon. ''Dan bel ik toch gewoon later''. Rowena voelt zich bevoorrecht om in Utopia te zijn. Vanochtend tijdens het centraal dacht ze ''ik zit er gewoon tussen''. Ook het kickboksgala komt nog even ter sprake. Bas zegt niet de ring in te gaan om zich staande te houden. Maar echt om Ivan neer te halen.

En op dit moment om tien voor tien is er al een lange tijd een feestje in Utopia gaande. Er is muziek, en de bewoners zijn raar verkleed. Wij hebben gemist wat de reden van dit feestje is, maar gezien de kleding denken we dat het een reclame momentje is voor het ''foute feestje'' dat er aan zit te komen. Zelfs Cees is verkleed en deed even vrolijk mee.



0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.