Twee onbekende mannen aan de poort. ~ Utopia Gekte

9/29/2015

Twee onbekende mannen aan de poort.

Stefanie zit vast.

Inmiddels is er weer een bokstraining gaande in Utopia met trainer Fitz. Maar voordat we daar over beginnen gaan we nog even terugblikken op de laatste 2 uurtjes van de ochtend. Rond kwart voor 11 kwamen er twee onbekende mannen door de poort wandelen. Zij hebben blijkbaar een afspraak in Utopia voor het oppakken van de academies. Je zou denken dat Nicole dit gaat doen omdat zij ook idee├źn heeft voor debatten en dergelijke, maar niemand minder dan Ivan blijkt de academies weer op te moeten pakken.

Terwijl Nicole en Ivan filosoferen met de heren loopt ook trainer Fitz met zijn volgelingen de loods weer in. Fitz neemt Bas al snel apart en laat weten dat het 50/50 gaat worden tussen hem en Ivan. Volgens Fitz onderschatten veel mensen de kracht van Bas en dat kan in zijn voordeel werken. ''We brengen Ivan helemaal in de war jongen. Je moet vertrouwen hebben''.

Terwijl iedereen fanatiek aan het trainen is kijken Wim en Rob toe met een kopje koffie. Ze zitten op de trap van de vide en lijken al moe te worden van het kijken. In het Cordwood zien we Stefanie liggen met een of andere fysiotherapeut of masseur. Stefanie zit helemaal vast en moet even los worden gemaakt.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.