''Tot over drie maandjes en 17 dagen'' ~ Utopia Gekte

9/12/2015

''Tot over drie maandjes en 17 dagen''

Afscheid nemen

Nicole heeft drie uur kunnen genieten van het bezoek van haar vrienden en familie. Zoals gewoonlijk zijn die drie uur weer voorbij gevlogen en is het om tien voor twee weer hoog tijd om afscheid te nemen. Nicole loopt met haar familie richting de poort, waar één van Nicole's vrienden voorover bukt, zodat Nicole hem een schop tegen zijn kont kan geven. Waarom ze dit doet hebben we even gemist, maar het zal vast een onderlinge grap zijn. Na deze schop wordt er geknuffeld en afscheid genomen. ''Tot over drie maandjes en 17 dagen. [...] Ik hou van jullie allemaal hé'', laat Nicole weten. Terwijl Nicole's familie en vrienden het terrein weer verlaten, blijven Ivan en Nicole zwaaiend achter. Teruglopend naar de loods laat Nicole weten blij te zijn dat alles goed gaat. Haar moeder gaat nu naar den haag, ''naar Edje''.

Nicole laat weten dat haar vrienden altijd zo druk zijn. op een gegeven moment was Nicole ze kwijt.. Toen waren ze de obstakel run aan het doen. Als Ivan ook iets wil vertellen volgt de zoveelste streamlock. Nicole heeft in ieder geval weer volop van haar bezoek genoten. Voor de rest gebeuren er nog wat kleine dingen in de loods. Om twee uur zien we Gina de baard van Mark scheren in de kapsalon. En ook boks trainer Fitz komt om twee uur het terrein weer op om te trainen met de Utopianen. Ongeveer een kwartier later is Mark weer klaar in de kapsalon en zien we hem een was in de droger stoppen. Ook dat moet natuurlijk gebeuren.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.