Tevreden gasten bij diner at Rosti ~ Utopia Gekte

9/04/2015

Tevreden gasten bij diner at Rosti

''Het lijkt wel of ik droom''

Deze avond hadden Rolf en Stefanie de eerste twee eet gasten bij diner at Rosti. Van te voren hadden ze al allerlei voorbereidingen getroffen, en zodra de gasten arriveren worden deze netjes ontvangen. De tafel is op dat moment al netjes gedekt. Met kaarsjes en al. Zodra Rolf klaar is met het opmaken van de borden, wordt het voorgerecht netjes uitgeserveerd. Nog voordat de gasten gaan eten wordt netjes uitgelegd wat ze op hun bord hebben liggen. Ook is er wijn aanwezig voor bij het diner. Als het voorgerecht op is is het tijd voor het hoofdgerecht. Het hoofdgerecht bestaat onder andere uit gebakken zalm, en frietjes van Le Luifel. 

Na het hoofdgerecht laat de man van het stel weten het idee te hebben dat ze heel chique zitten te eten. En volgens Stefanie en Rolf is dat ook precies hun bedoeling. Ook de dame is erg enthousiast. ''Geweldig, geweldig hoor''. Rolf vraagt tussendoor of Stefanie ook iets wil. Maar dit lijkt Stefanie niet te willen, of niet professioneel te vinden. Rolf neemt zelf wel een glaasje rosé. ''Om te proeven''. Stefanie lijkt daar niet zo blij mee te zijn, maar besluit er niks van te zeggen. Als Stefanie even later de slagroom zoekt, blijkt dat Rolf dat allemaal gebruikt heeft in zijn witte wijn(?) saus. ''Allemaal?'', vraagt Stefanie. En dan volgt er een streamlock.

Na het hoofdgerecht is het natuurlijk ook nog tijd voor een nagerecht. Ook dit gerecht is weer op en top verzorgd, en we moeten eerlijk zeggen dat de gerechten er allemaal erg goed uit zagen. ''Het lijkt wel of ik droom'', laat de dame weten. Al met al een geslaagd diner dus. Tussendoor kwam Cees nog even kletsen. Die op de tafel bij het stel ging zitten. Niet echt professioneel als mensen aan die tafel zitten te eten. Maar dat is zo erg nog niet als je weet dat Cees en Ivan even later ruzie hadden in het kantoortje. Vast ook gehoord door de gasten dus. Hier kun je meer over deze ruzie lezen.

Gelukkig lijkt het er op dat de twee eet gasten het prima naar hun zin hebben gehad. En de avond is nog niet om. De dame krijgt ook nog een ansichtkaart van elke Utopiaan, met een handtekening en een persoonlijke verjaardagsboodschap. En misschien staat ze nog wel meer te wachten.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.