Tennis les en drukte bij de merchandise kraam ~ Utopia Gekte

9/27/2015

Tennis les en drukte bij de merchandise kraam

Complimenten voor Gabriëlle

De markt is nog steeds in volle gang, en tijdens een markt is er over het algemeen weinig te melden. Toch is er weer het een en ander gebeurd waar we wat over kunnen schrijven. Zo heeft Rowena om kwart voor twee haar eerste tennis les gegeven. Er waren best wat kinderen die interesse hadden en mee wilden doen. Ze kregen allemaal een tennis racket, een tennis bal, en mochten op een rijtje gaan staan. Vervolgens legde Rowena het één en ander uit, en leerde ze de kinderen hoe ze de bal het beste hoog kunnen houden. Daarna mochten de kinderen elk aan een kant van het net gaan staan en de bal overslaan. Dit is toch wat lastiger dan het lijkt, maar Rowena doet haar best om de kinderen alles te leren.

Ook bij de merchandise kraam wordt er druk gewerkt. Er is veel interesse voor de bestaande merchandise, en er zijn ook bezoekers die informeren naar andere mogelijkheden. Zo is er een dame die een eigen naam op een shirt wil laten zetten. Gabriëlle laat weten dat dat kan, maar dat ze die dan moet bestellen. Nu op de markt hebben ze daar niet de juiste producten voor, en ook niet genoeg tijd. De dame moet als ze het shirt wil hebben op een briefje de gewenste maat, kleur, tekst en haar gegevens op schrijven. Daarna moet ze meteen betalen en dan zal Gabriëlle na de markt gaan regelen dat de juiste producten bestelt worden, en dat het shirt gemaakt worden. Als het shirt klaar is voor verzending zal Gabriëlle contact opnemen en het shirt versturen.

Bjorn is deze middag om kwart over drie druk bezig met het geven van de zoveelste rondleiding. Elke keer weer is er een grote groep mensen die mee wil. Bjorn laat tijdens de rondleiding onder andere het stuk bos zien waar familie van de bewoners aan het hek staan te schreeuwen, en ook vertelt hij over de ''bos wandelingen'' die bewoners soms met bezoekers maken. Hij bedoeld dan bewoners die met een bezoeker het bos in duiken om te zoenen. Ook bij de Le Luifel staat er om kwart over drie nog steeds een lange rij met mensen die wel trek hebben in een frietje. Helaas is de patat bijna op, en moeten ze zo dus weer patat bij gaan maken. Gelukkig staan ze met zijn drieën in de Le Luifel, en kan er dus makkelijk iemand weg om patat te gaan snijden. 

Gabriëlle vermaakt zich ondertussen prima bij de merchandise en plotter kraam. Als Gabriëlle een baby ziet roept ze Stefanie om haar taak even over te nemen, en loopt Gabriëlle naar de baby toe om die al haar aandacht te geven. Gabriëlle zegt zelf ook heel graag een kindje te willen, maar laat weten dat dat in Utopia niet lukt. Ook krijgt Gabriëlle tijdens deze markt continu weer vriendelijke woordjes en complimenten van bezoekers. Ook deze middag komt er weer iemand naar haar toe gelopen om te vertellen hoe geweldig ze is. ''Wij willen wat tegen je zeggen. We vinden jou geweldig. We kijken al anderhalf jaar. [...] Jij roddelt nooit, maar zegt toch waar het op staat''.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.