Steun Utopia Gekte. ~ Utopia Gekte

9/03/2015

Steun Utopia Gekte.

Share and care.

Elke dag kijken de schrijvers op Utopia Gekte naar de livestreams om artikelen te schrijven over het laatste nieuws uit Utopia. Op onze website zijn verschillende advertenties te vinden om de artikelen heen waar op kan worden geklikt. Hiermee kan Utopia Gekte elke maand toch nog iets verdienen aan het vele werk dat dagelijks wordt gedaan om deze website draaiende en actueel te houden. Echter leveren zulke advertenties steeds minder op, mede doordat veel gebruikers tegenwoordig ad-blockers hebben geïnstalleerd. Daar hebben wij begrip voor, want reclames zijn vervelend. En bijna niemand klikt er eigenlijk nog op. Maar reclames zijn wel de reden waarom veel websites die je gebruikt kunnen bestaan. Principieel vragen wij nooit om donaties en dat gaan wij ook nooit doen. Toch moeten wij kijken naar andere manieren waarmee de inkomsten niet elke maand verder blijven dalen. En die manieren zijn er gelukkig genoeg, zonder dat jij als lezer daar last van hebt of geld voor hoeft te doneren.

Een van die manieren is het gebruiken van affiliate links. Stel jij koopt af en toe iets online bij een winkel als Zalando. Wanneer je dat via de onderstaande link doet krijgen wij een klein percentage van de gegenereerde omzet door middel van een cookie. Deze lijst breiden wij nog verder uit met meer winkels zoals andere kledingwinkels, elektronicawinkels en dierenwinkels.

- Zalando.
- Online Bloemen Bestellen
- Artikel nodig voor uw Hond, Kat of een ander dier? - Dierenartikel.nl
- Altijd originele kado's & gadgets De leukste en voordeligste online store voor al uw gadgets & aparte cadeaus.
- Alle tassen van Tas.nl
- Belsimpel.nl 

Een andere mogelijkheid is door via Utopia Gekte te vergelijken. Via de onderstaande linkjes kan je bijvoorbeeld overstappen op een goedkopere zorgverzekering, een nieuwe mobiel uitkiezen zodra je weer kan verlengen of een zomer/wintersport vakantie boeken. Ook dan krijgen wij een klein percentage, maar het kost jou geen geld. Sterker nog, wellicht bespaar je maandelijks veel geld door te gaan vergelijken.

- Zorgverzekering vergelijken.
- Energiekosten besparen.
- Alles in 1 pakketten vergelijken.
Wintervakanties vergelijken.
- Zomervakanties vergelijken.
- Autopremie vergelijken.
- Mobiele abonnementen vergelijken.
- Sim only vergelijken.
- Vergelijk datingsites.

Nog een manier is het spelen van spelletjes. Als je graag spelletjes speelt, probeer dit dan eens op Utopia Gekte. Dan blijven bezoekers langer op onze website en dat is goed voor onze positie in Google, waar veel bezoekers vandaan komen. De spelletjes zijn gratis, maar mocht je er geld aan uitgeven dan krijgt Utopia Gekte daar ook een klein deel van. Vooralsnog hebben we de volgende spelletjes op Utopia Gekte geplaatst:

- Boerderij spelletje.
- Poker spelletje.
- Middeleeuws spelletje.  

En dit was nog niet alles. Op kledingwinkel.nl kan je door middel van een handige schoenenvergelijker zien waar jij jouw schoenen het goedkoopst kan scoren. Ben je van plan om nieuwe sneakers, hakken, pumps, wandelschoenen, sportschoenen of kinderschoenen te kopen? Gebruik dan asjeblieft deze vergelijker van kledingwinkel.nl. Ook dan krijgen wij een klein percentage van de gegenereerde omzet.

Dit alles hoeft natuurlijk niet, maar zou ontzettend veel helpen. Ga je dit jaar bijvoorbeeld overstappen op een nieuwe goedkopere zorgverzekeraar, denk dan even aan ons. Het kost je geen geld, levert ons beide iets extra's op en wij zijn je erg dankbaar.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.