Stefanie wordt kotsmisselijk van hoe Rolf tegen haar doet ~ Utopia Gekte

9/18/2015

Stefanie wordt kotsmisselijk van hoe Rolf tegen haar doet

Ruzie over de horeca

Om kwart voor drie is het weer raak. Ruzie in Utopia. Stefanie is woest. Ze wordt kotsmisselijk van hoe Rolf tegen haar doet en hoe hij met de horeca om gaat. Hij vertelt haar bepaalde dingen niet, ownt alles. ''Pak jij überhaupt de mogelijkheid om mij aan te spreken, want je praat nooit tegen mij. [...] Ik zie je vaak zat hier in de wandel gangen''. Ook heeft Rolf niks gezegd over een mail die binnen is gekomen. Maar volgens Rolf is die mail pas vandaag binnen gekomen en is er nog niet eens iets bevestigd. ''En we zouden samen een menu samen stellen. Doe je ook niet'', laat Stefanie weten. Rolf zegt dat hij haar die dag drie keer geroepen heeft en elke keer had ze geen tijd. ''Ik zou het lekker dineren bij Rolf noemen Rolf! Als je het toch alleen maar op jezelf betrekt''. Maar dat doet Rolf niet vindt hij zelf. Stefanie is van mening dat Rolf niet samen kan werken. ''Je doet alles zelf. [...] Ik heb er zo helemaal geen zin in om met jou samen te werken. Snap je dat?''. 

De ruzie gaat nog even door en Rolf vraagt zich af wat er van de horeca terecht was gekomen als hij dat allemaal niet gedaan had. Stefanie vindt het gewoon niet kloppen dat Rolf alle menu's heeft samen gesteld voor de hele maand. Dan moet hij haar roepen. Rolf zegt dat hij dat doet, maar dan heeft ze dus telkens andere dingen te doen. Stefanie wil samenwerken zodat het goed loopt. En Rolf benadrukt nog even dat Stefanie haar kans al gehad heeft met de horeca. ''Toen liep het ook niet. Ik heb je drie keer op een zondag middag uitgenodigd voor een gesprek. Drie keer was het eerst nog even roken. En ik heb je niet gezien die middag. Dan ga ik het zelf doen'', laat Rolf weten. Maar volgens Stefanie moet hij het dan nog een keer zeggen. ''Dan zeg je ik ga nu menu's samenstellen en dan ga je niet zomaar beginnen'', aldus Stefanie. ''Maar zo gaat het inderdaad niet werken'', laat Rolf weten. ''Joh''.

''Er zijn nu aanvragen voor eten, denk er over na of je het nog leuk vind'', aldus Rolf. ''Ik zal er een nachtje over slapen'', laat Stefanie weten. Vervolgens keert de rust weer terug. Rolf gaat aan de slag met de boodschappen die net afgeleverd zijn, en duikt vervolgens de keuken in. Even later komt ook Stefanie de horeca keuken in om het één en ander voor te bereiden. Een hele tijd gaat het goed tot om half vier de ruzie weer verder gaat. ''Ik ben gewoon even klaar met je'', horen we Stefanie zeggen. ''Dat mag, is ook helemaal niet erg'', laat Rolf weten. ''Ik vind het gewoon bijzonder hoe je hier met mensen omgaat terwijl je hier pas net bent'', aldus Stefanie. ''Uh ja, daar is iedereen anders in'', legt Rolf uit. ''Zeker weten''.

De ruzie terug kijken kan in onderstaand filmpje vanaf de 39e minuut.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.