Stefanie werkt, Naomi kijkt toe. ~ Utopia Gekte

9/21/2015

Stefanie werkt, Naomi kijkt toe.

Goedemorgen Utopia.

De koffie zit er weer in hier en de ademnood na een stukje hardlopen op de vroege ochtend is weer voorbij. Tijd om verder te gaan met waar we gebleven waren. Zoals gezegd gingen de meeste bewoners rond 1 uur naar bed toe. Daarna is er weinig bijzonders meer gebeurd in Utopia. Cees was om half 4 's nachts nog even uit bed te zien en een paar uurtjes laten begint het normale leven weer. Het is maandag, het is vroeg en de gezichtjes staan nog niet helemaal op de glimlachstand. Naomi en Stefanie wandelen om 8 uur 's ochtends naar de koeien toe. Ook Ivan is wakker, maar hij gaat deze keer niet mee. En zelfs Cees komt 10 minuten later zijn bed alweer uit om vol goede moed aan een nieuwe week te beginnen.

Cees zien we al snel de vloer van de douche poetsen met een handdoek. En Naomi zien we vooral een beetje zitten in de stal terwijl Stefanie al het zware werk doet. Na iets minder dan een uur zit het er alweer op en wandelen de twee dames terug naar de loods. Cees is op dat moment nog altijd aan het poetsen en hij is nog lang niet van plan om te stoppen. Terwijl Stefanie en Wim toekijken vanaf het rokersbankje gaat Cees stug door. Niet veel later zien we hem de wc's ook nog even doen.

Tussendoor zien we dat de pasgeboren kuikens het ook goed doen. (foto 2) Het is te schattig voor woorden! Tijd dat Bas eens aan de slag gaat voor een groter hok, maar hij ligt om 09:45 net als vele anderen nog steeds in bed.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.